Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

U 18 LiGiNDE 4'TE 4 YAPTILAR

Spor 23.12.2023 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1643+ kez okundu.
 

U 18 LiGiNDE 4'TE 4 YAPTILAR

Samsun Amatör U 18 klasman liginin 4.hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor rakibi Karşıyaka Spor'u 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı.
Samsun Amatör U 18 klasman liginin 4.hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor rakibi Karşıyaka Spor'u 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Samsun Haluk Ulusoy stadı'nda Karşıyaka spor'a konuk olan Vezirköprü Belediye Spor mücadeleye etkili başladı.  Maçın 4.dakikasında Ümit Sipahi, 7.dakikasında İsmail Aksu ve 9.dakikasında Muhammet Yüksel ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı. Aradığı golü mücadelenin 17.dakikasında kazandığı korner atışı sonrası Furkan Duran'ın güzel ortasında Celal Kökmen topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.  Maçın 38.dakikasında gelişen bir başka atağında rakip defans arkasına sarkan  Muhammet Yüksel'in topunu kaleci ceza sahasının dışında el müdahale ederek kesince, maçın hakemi rakip oyuncuyu  kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Karşıyaka Spor kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı. İlk yarıda başka gol olmayınca temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda tamamen maçın hakimi olan Vezirköprü Belediye Spor 57.dakikada Muhammet Yüksel'in golü ile 2-0 öne geçti. Ender gelişen bir atak sonrası dakikalar 74'ü gösterdiğinde Karşıyaka Spor penaltı atışı kazandı. Bu penaltı atışını gole çevirince skor 2-1 oldu. Bu golden 4 dakika sonra, mücadelenin 78.dakikasında Vezirköprü Belediye Spor'dan Muhammet Yüksel'in golü geldi ve bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Vezirköprü Belediye Spor:3, KarşıyakaSpor:1 Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor 4'te 4 yaparak puanını 12'ye yükseltti. Samsun Amatör U 18 liginin 5.haftasında Vezirköprü Belediye Spor 27 Aralık Çarsamba günü Vezirköprü ilçe stadı'nda Karadeniz Fırtınası'nı konuk edecek. Teknik Sorumlu Emir Akyüz, Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını, özellikle deplasmanda güzel mücadele sonucu kazanarak 3 puanla dönmenin çok önemli olduğunu ve takıma yeni katılan sporcuların uyum sorununu da haftalar geçtikçe çalışarak kapattıklarını belirtti.  
Samsun Amatör U 18 klasman liginin 4.hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor rakibi Karşıyaka Spor'u 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı.

Samsun Amatör U 18 klasman liginin 4.hafta karşılaşmasında Vezirköprü Belediye Spor rakibi Karşıyaka Spor'u 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı.

Samsun Haluk Ulusoy stadı'nda Karşıyaka spor'a konuk olan Vezirköprü Belediye Spor mücadeleye etkili başladı.  Maçın 4.dakikasında Ümit Sipahi, 7.dakikasında İsmail Aksu ve 9.dakikasında Muhammet Yüksel ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı. Aradığı golü mücadelenin 17.dakikasında kazandığı korner atışı sonrası Furkan Duran'ın güzel ortasında Celal Kökmen topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. 

Maçın 38.dakikasında gelişen bir başka atağında rakip defans arkasına sarkan  Muhammet Yüksel'in topunu kaleci ceza sahasının dışında el müdahale ederek kesince, maçın hakemi rakip oyuncuyu  kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Karşıyaka Spor kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı. İlk yarıda başka gol olmayınca temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda tamamen maçın hakimi olan Vezirköprü Belediye Spor 57.dakikada Muhammet Yüksel'in golü ile 2-0 öne geçti. Ender gelişen bir atak sonrası dakikalar 74'ü gösterdiğinde Karşıyaka Spor penaltı atışı kazandı. Bu penaltı atışını gole çevirince skor 2-1 oldu. Bu golden 4 dakika sonra, mücadelenin 78.dakikasında Vezirköprü Belediye Spor'dan Muhammet Yüksel'in golü geldi ve bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Vezirköprü Belediye Spor:3, KarşıyakaSpor:1

Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor 4'te 4 yaparak puanını 12'ye yükseltti.

Samsun Amatör U 18 liginin 5.haftasında Vezirköprü Belediye Spor 27 Aralık Çarsamba günü Vezirköprü ilçe stadı'nda Karadeniz Fırtınası'nı konuk edecek.

Teknik Sorumlu Emir Akyüz, Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını, özellikle deplasmanda güzel mücadele sonucu kazanarak 3 puanla dönmenin çok önemli olduğunu ve takıma yeni katılan sporcuların uyum sorununu da haftalar geçtikçe çalışarak kapattıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.