Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kızılay’a Kan Bağışı

Sağlık 23.12.2023 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1563+ kez okundu.
 

Kızılay’a Kan Bağışı

Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde iki gün boyunca Türk KIZILAYI ekibi hizmet verdi.
Köprülü Mehmet Paşa Parkı  önünde iki gün boyunca Türk KIZILAYI ekibi hizmet verdi.   Samsun Kan Bağış Merkezi doktorlarından Hasan Yıldız "Vezirköprü’de havaların soğuk olmasına rağmen kan bağışı yapmak isteyenler fazlaydı. İki gün boyunca 52 ünite kan bağışı yapıldı. Bu oran okullarda daha üst seviyelerde oluyor çünkü biz okula gitmeden önce öğrenciler öğretmenler tarafından bilinçlendiriyor, bilinçlenen duyarlı çocuklar da ailelerini kan bağışı yapması konusunda daha ikna edici oluyor. Kızılay dünya standartlarında çalışmaktadır. Bu yüzden kan bağışı Kızılay'da ve belli başlı hastanelerde yapılmaktadır. Bu yüzden Kızılay olarak kan bağışında bulunmak isteyenler için her yerde hizmet vermekteyiz.   
Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde iki gün boyunca Türk KIZILAYI ekibi hizmet verdi.

Köprülü Mehmet Paşa Parkı  önünde iki gün boyunca Türk KIZILAYI ekibi hizmet verdi.  

Samsun Kan Bağış Merkezi doktorlarından Hasan Yıldız "Vezirköprü’de havaların soğuk olmasına rağmen kan bağışı yapmak isteyenler fazlaydı. İki gün boyunca 52 ünite kan bağışı yapıldı. Bu oran okullarda daha üst seviyelerde oluyor çünkü biz okula gitmeden önce öğrenciler öğretmenler tarafından bilinçlendiriyor, bilinçlenen duyarlı çocuklar da ailelerini kan bağışı yapması konusunda daha ikna edici oluyor.

Kızılay dünya standartlarında çalışmaktadır. Bu yüzden kan bağışı Kızılay'da ve belli başlı hastanelerde yapılmaktadır. Bu yüzden Kızılay olarak kan bağışında bulunmak isteyenler için her yerde hizmet vermekteyiz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.