Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

YRP İlçe Başkanlığından Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Bina ve Personel Yetersizliği Açıklaması

YEREL 23.12.2023 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1887+ kez okundu.
 

YRP İlçe Başkanlığından Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Bina ve Personel Yetersizliği Açıklaması

Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç ve yönetimi;
Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç ve yönetimi Her yıl binlerce çiftçiye hizmet vermekte olan Vezirköprü Tarım ve Orman  Müdürlüğü, mevcut binasında yol yapım çalışmaları sırasında oluşan çatlaklar nedeniyle yıllar önce yıkıldığını ancak herhangi bir çalışma yapılmadığı için vatandaşların yetersiz kiralık binada, hem fiziki şartlar hem de personel yetersizliği nedeniyle mağdur olduğunu belirtti. Siyasilerin verdikleri sözlere rağmen hiçbir çalışma yapılmadığını, arsanın yıllardır atıl bir şekilde bırakıldığını ihale yapılmadığı için vatandaşların mağduriyetini devam ettiğini belirterek tarım ilçesi Vezirköprü'nün bu ayıba en kısa sürede çözüm bulması gerektiğini belirtti.  
Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç ve yönetimi;

Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç ve yönetimi Her yıl binlerce çiftçiye hizmet vermekte olan Vezirköprü Tarım ve Orman  Müdürlüğü, mevcut binasında yol yapım çalışmaları sırasında oluşan çatlaklar nedeniyle yıllar önce yıkıldığını ancak herhangi bir çalışma yapılmadığı için vatandaşların yetersiz kiralık binada, hem fiziki şartlar hem de personel yetersizliği nedeniyle mağdur olduğunu belirtti.

Siyasilerin verdikleri sözlere rağmen hiçbir çalışma yapılmadığını, arsanın yıllardır atıl bir şekilde bırakıldığını ihale yapılmadığı için vatandaşların mağduriyetini devam ettiğini belirterek tarım ilçesi Vezirköprü'nün bu ayıba en kısa sürede çözüm bulması gerektiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.