1301 Sokak Kazalara Davetiye Çıkartıyor

YEREL 20.12.2023 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1458+ kez okundu.
 

1301 Sokak Kazalara Davetiye Çıkartıyor

Vezirköprü Çayırbaşı Mahallesi 1301 sokak , sürekli meydana gelen kazalara ve tehlikelere davetiye çıkarmaya devam ediyor.
Vezirköprü Çayırbaşı Mahallesi 1301 sokak , sürekli meydana gelen kazalara ve  tehlikelere davetiye çıkarmaya devam ediyor.  Sokağın dik ve dar olması, taliye yoldan ana yola çıkış esnasında,  durmak zorunda kalan yüklü traktör ve kamyonların kaza yapmasına neden oluyor.  Mahalle sakinleri sokağın tek yön yapılarak araçların seyrinin kolaylaştıracağını belirtiyorlar. Yaşanan sorunları defalarca yetkililere bildirdiklerini iddia eden vatandaşlar:”  Bu güne kadar hiç bir önlem alınmadı. Her gün kaza oluyor. Duvarların  yıkılması ile ucuz atlatılıyoruz. Ölümcül bir  kaza olur ise sorumluluğu kim üstlenir” dediler.  
Vezirköprü Çayırbaşı Mahallesi 1301 sokak , sürekli meydana gelen kazalara ve tehlikelere davetiye çıkarmaya devam ediyor.

Vezirköprü Çayırbaşı Mahallesi 1301 sokak , sürekli meydana gelen kazalara ve  tehlikelere davetiye çıkarmaya devam ediyor. 

Sokağın dik ve dar olması, taliye yoldan ana yola çıkış esnasında,  durmak zorunda kalan yüklü traktör ve kamyonların kaza yapmasına neden oluyor. 

Mahalle sakinleri sokağın tek yön yapılarak araçların seyrinin kolaylaştıracağını belirtiyorlar. Yaşanan sorunları defalarca yetkililere bildirdiklerini iddia eden vatandaşlar:”  Bu güne kadar hiç bir önlem alınmadı. Her gün kaza oluyor. Duvarların  yıkılması ile ucuz atlatılıyoruz. Ölümcül bir  kaza olur ise sorumluluğu kim üstlenir” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.