Vezirköprü'de Sahte MİT'çiler tutuklandı.

19.12.2023 - 23:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2287+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de Sahte MİT'çiler tutuklandı.

Vezirköprü'de kendilerini MİT görevlisi ve Cumhurbaşkanlığı görevlileri olarak tanıtarak 13 kişiyi dolandıran, 3 şahıs tutuklandı.
Vezirköprü'de kendilerini MİT görevlisi ve Cumhurbaşkanlığı görevlileri olarak tanıtan 3 kişi tutuklandı.   Edinilen bilgiye göre kendilerini MİT elemanı  ve Cumhurbaşkanlığı görevlileri olarak tanıtan biri mahalle muhtarı ikisi eski uzman çavuş olan üç şahıs, devletin çeşitli kurumlarında kamu personeli olarak işe yerleştirme ve silah ruhsatı alma gibi çeşitli vaatlerle  13 kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı öğrenildi.   Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mağdurların ifadeleri doğrultusunda soruşturma kapsamında göz altına alınan üç kişi emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Olayla ilgili soruşturma devam ederken soruşturma kapsamında mağdurların artması bekleniyor.
Vezirköprü'de kendilerini MİT görevlisi ve Cumhurbaşkanlığı görevlileri olarak tanıtarak 13 kişiyi dolandıran, 3 şahıs tutuklandı.

Vezirköprü'de kendilerini MİT görevlisi ve Cumhurbaşkanlığı görevlileri olarak tanıtan 3 kişi tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre kendilerini MİT elemanı  ve Cumhurbaşkanlığı görevlileri olarak tanıtan biri mahalle muhtarı ikisi eski uzman çavuş olan üç şahıs, devletin çeşitli kurumlarında kamu personeli olarak işe yerleştirme ve silah ruhsatı alma gibi çeşitli vaatlerle  13 kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı öğrenildi.

 

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mağdurların ifadeleri doğrultusunda soruşturma kapsamında göz altına alınan üç kişi emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken soruşturma kapsamında mağdurların artması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.