Yerli Otomobil Togg Yerli Malı Haftasında

YEREL 16.12.2023 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1066+ kez okundu.
 

Yerli Otomobil Togg Yerli Malı Haftasında

Vezirköprü’de Narlısaray İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen yerli malı haftası programında Türkiye’nin yerli otomobili Togg öğrencilerle buluştu.
Vezirköprü’de  Narlısaray İlkokulu ve Ortaokulunda  düzenlenen  yerli malı haftası programında Türkiye’nin yerli otomobili Togg öğrencilerle buluştu. Her yıl ülkemizde 12-18 Aralık tarihleri arasında okullarda “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Vezirköprü’de Narlısaray İlkokulu ve Ortaokulunda  düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği yerli ürünlerin yanı sıra yerli ve milli otomobil Togg ile kutlandı. Okullarında Togg sevinci yaşayan çocuklar aracı inceleme fırsatı buldu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar yerli ve milli otomobil önünde fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Yerli malı haftası etkinliğine Togg’un öğrencilerle buluşmasını sağlayan öğretmen Haluk Yılmaz “ Bizi kırmayarak Togg marka otomobilini okulumuza getirerek öğrencilerimize bu sevinci yaşatan Hadi Akyol’a teşekkür ederiz” dedi.
Vezirköprü’de Narlısaray İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen yerli malı haftası programında Türkiye’nin yerli otomobili Togg öğrencilerle buluştu.

Vezirköprü’de  Narlısaray İlkokulu ve Ortaokulunda  düzenlenen  yerli malı haftası programında Türkiye’nin yerli otomobili Togg öğrencilerle buluştu.

Her yıl ülkemizde 12-18 Aralık tarihleri arasında okullarda “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Vezirköprü’de Narlısaray İlkokulu ve Ortaokulunda  düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği yerli ürünlerin yanı sıra yerli ve milli otomobil Togg ile kutlandı.

Okullarında Togg sevinci yaşayan çocuklar aracı inceleme fırsatı buldu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar yerli ve milli otomobil önünde fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

Yerli malı haftası etkinliğine Togg’un öğrencilerle buluşmasını sağlayan öğretmen Haluk Yılmaz “ Bizi kırmayarak Togg marka otomobilini okulumuza getirerek öğrencilerimize bu sevinci yaşatan Hadi Akyol’a teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.