Vezirköprü’de Osman Kaymak’a Sıcak İlgi

YEREL 13.12.2023 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2085+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de Osman Kaymak’a Sıcak İlgi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday A. Önceki Samsun Valisi Osman Kaymak Vezirköprü’de Meslek Odaları, muhtarlar ve basın kuruluşlarının yanı sıra esnaf ziyaretleri yaptı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday A. Önceki Samsun Valisi  Osman Kaymak Vezirköprü’de Meslek Odaları,  muhtarlar ve basın kuruluşlarının yanı sıra esnaf ziyaretleri yaptı. Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni de ziyaret eden, gazetenin genel yayım yönetmeni Hayati Ağca’ya bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı eski Vali Osman Kaymak: Vezirler diyarı her medeniyete ev sahipliği  yapmış, doğa, kültür, tarih ve medeniyet şehri Vezirköprü’yü hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” dedi. Samsun’un Şehri Emin’i Olmaya Talibim ‘Toplumda karşılığı olan, bize yük olmayacak, yükümüzü azaltacak adaylarla gideceğiz ’diyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın  parolasıyla yola çıktığını söyleyen  Samsun önceki Valisi Büyük Şehir Belediye Başkan A. Adayı Osman Kaymak: Samsun’un ve ilçelerinin sorunlarını ve çözüm yollarını bilen, Samsun’a ve ilçelerine hizmet etmiş birisi olarak, zor ama bir o kadarda kutsal görev olan, Samsun’un Şehri emin’i  olmaya talibim. Karadeniz’in incisi Samsun ve ilçelerine hizmet etmeye hazırım.   Vezirköprü’yü Yakınlaştıracağız ! Samsun’un en uzak ve gönüllere en ırak ilçesi Vezirköprü’nün temiz, iyi niyetli, devletine bağlı ve samimi insanlarına hizmet etmek, sorunlarına çözüm üretmek bir ibadettir. Geçmişte olduğu gibi bu seçimlerde de Vezirköprü Cumhurbaşkanımızın kadrolarını destekleyecektir” dedi.  
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday A. Önceki Samsun Valisi Osman Kaymak Vezirköprü’de Meslek Odaları, muhtarlar ve basın kuruluşlarının yanı sıra esnaf ziyaretleri yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday A. Önceki Samsun Valisi  Osman Kaymak Vezirköprü’de Meslek Odaları,  muhtarlar ve basın kuruluşlarının yanı sıra esnaf ziyaretleri yaptı.

Vezirköprü Özlem Gazetesi’ni de ziyaret eden, gazetenin genel yayım yönetmeni Hayati Ağca’ya bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı eski Vali Osman Kaymak: Vezirler diyarı her medeniyete ev sahipliği  yapmış, doğa, kültür, tarih ve medeniyet şehri Vezirköprü’yü hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Samsun’un Şehri Emin’i Olmaya Talibim

‘Toplumda karşılığı olan, bize yük olmayacak, yükümüzü azaltacak adaylarla gideceğiz ’diyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın  parolasıyla yola çıktığını söyleyen  Samsun önceki Valisi Büyük Şehir Belediye Başkan A. Adayı Osman Kaymak: Samsun’un ve ilçelerinin sorunlarını ve çözüm yollarını bilen, Samsun’a ve ilçelerine hizmet etmiş birisi olarak, zor ama bir o kadarda kutsal görev olan, Samsun’un Şehri emin’i  olmaya talibim. Karadeniz’in incisi Samsun ve ilçelerine hizmet etmeye hazırım.  

Vezirköprü’yü Yakınlaştıracağız !

Samsun’un en uzak ve gönüllere en ırak ilçesi Vezirköprü’nün temiz, iyi niyetli, devletine bağlı ve samimi insanlarına hizmet etmek, sorunlarına çözüm üretmek bir ibadettir. Geçmişte olduğu gibi bu seçimlerde de Vezirköprü Cumhurbaşkanımızın kadrolarını destekleyecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.