Köprülüler Anıtı'nda Bakım Onarım Yapıldı

YEREL 13.12.2023 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1183+ kez okundu.
 

Köprülüler Anıtı'nda Bakım Onarım Yapıldı

Vezirköprü Vezirköprü'nün simgelerinden olması hedeflenen Köprülüler Anıtı'nın taşlarının bakım ve onarım yapıldı ama saat unutuldu.
Vezirköprü Vezirköprü'nün simgelerinden olması hedeflenen Köprülüler Anıtı'nın taşlarının bakım ve onarım yapıldı ama saat  unutuldu. Vezirköprü'nün simgelerinden olması hedeflenen Köprülüler Anıtı sert hava şartları nedeniyle kırılan ve kopan parçaların onarımı geçtiğimiz günlerde yapıldı ama dört bir yanındaki saatlerin de yanlış zamanı göstermesine rağmen düzeltilmemesi gözlerden kaçmadı.  Saatin yanlış zaman dilimini gösterdiğini gören vatandaşlar “Madem bu saat kulesi yapıldı bakımının da düzenli olarak yapılması lazım, yanlış saati göstermesi ilçemize yakışmıyor” dedi.
Vezirköprü Vezirköprü'nün simgelerinden olması hedeflenen Köprülüler Anıtı'nın taşlarının bakım ve onarım yapıldı ama saat unutuldu.

Vezirköprü Vezirköprü'nün simgelerinden olması hedeflenen Köprülüler Anıtı'nın taşlarının bakım ve onarım yapıldı ama saat  unutuldu.

Vezirköprü'nün simgelerinden olması hedeflenen Köprülüler Anıtı sert hava şartları nedeniyle kırılan ve kopan parçaların onarımı geçtiğimiz günlerde yapıldı ama dört bir yanındaki saatlerin de yanlış zamanı göstermesine rağmen düzeltilmemesi gözlerden kaçmadı. 

Saatin yanlış zaman dilimini gösterdiğini gören vatandaşlar “Madem bu saat kulesi yapıldı bakımının da düzenli olarak yapılması lazım, yanlış saati göstermesi ilçemize yakışmıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.