Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü’de Mhp İlgisi

Siyaset 13.12.2023 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1261+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de Mhp İlgisi

Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına beş kişi daha başvuruda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi  aday adaylığına beş kişi daha başvuruda bulundu.    Vezirköprü’de MHP Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu ile gündem olmasının ardından yoğun bir şekilde belediye meclis üyesi aday adaylığına başvurularda da  talebin fazla olması dikkatleri çekiyor.    Vezirköprü MHP Belediye Meclis üyesi aday adaylığı için;  Mustafa Akyel, Mehmet Öğütçü, Yusuf Ziya Edis Ahmet Güney ve Mehmet Ali Arslan MHP ilçe başkanı Ahmet Aslan’a müracaat formlarını teslim ettiler. 
Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına beş kişi daha başvuruda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü Belediye Meclis Üyesi  aday adaylığına beş kişi daha başvuruda bulundu. 
 
Vezirköprü’de MHP Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu ile gündem olmasının ardından yoğun bir şekilde belediye meclis üyesi aday adaylığına başvurularda da  talebin fazla olması dikkatleri çekiyor. 
 
Vezirköprü MHP Belediye Meclis üyesi aday adaylığı için;  Mustafa Akyel, Mehmet Öğütçü, Yusuf Ziya Edis Ahmet Güney ve Mehmet Ali Arslan MHP ilçe başkanı Ahmet Aslan’a müracaat formlarını teslim ettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.