Özata Orman Ürünleri Yeni Konseptiyle Hizmete Açıldı

YEREL 13.12.2023 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2202+ kez okundu.
 

Özata Orman Ürünleri Yeni Konseptiyle Hizmete Açıldı

"İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla birinci yaşını kutlayan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle hizmete açıldı. Başarılı iş kadını girişimci Özlem Özata, Markalaşma hedeflerinin olduğunu söyledi.
"İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla birinci yaşını kutlayan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle  hizmete açıldı. Başarılı iş kadını girişimci Özlem Özata, Markalaşma hedeflerinin olduğunu söyledi. Karadeniz Bölgesi'nde 'Membran, Lake ve Akrlik Kapak' yanı sıra 'Parke ve Kapı' satışında bölgenin öncü markası olan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle Samsun'da hizmete açıldı. Özata Orman Ürünleri, Gülsan Sanayi Sitesi 33. Sokak No:15 Canik/SAMSUN adresinde müşterilerine hizmet veriyor.  Firmanın Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki adresinde gerçekleştirilen açılış programına, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Özata Orman Ürünleri firma sahibi Özlem Özata, Satış Müdürü Tacettin Üslü, Firma Satış Temsilcisi Musa Kale, çeşitli sektörlerden iş insanları, Özata ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. "İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla müşterilerinin taleplerine ve beğenisine uygun, değişik tarzda ve modellerde ürün tedariki sağlayan firmanın açılış programına yoğun bir katılım gerçekleşti. Programda firmanın birinci kuruluş yıldönümü kutlanarak pasta kesildi. Sektörde başarılı iş insanlarına teşekkür plaketi verildi. Özata Orman Ürünleri firma sahibi Özlem Özata, başarı hikayesinden bahsederek firmanın kuruluşunun birinci yıldönümü nedeniyle duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getirdi. Mas Power markasıyla üretim hayatına başlayan, Mas, Pvc Kapak üretimiyle kısa zamanda sektöre yön veren bir konuma ulaşan kuruluşlardan Sağlamcılar Orman Ürinleri A.Ş.'nin Karadeniz Bölge Bayisi olarak hizmet veren Özata Orman Ürünleri, tecrübeli saha ekibiyle alt bayilere de ürün ve hizmet ulaştırıyor.  
"İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla birinci yaşını kutlayan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle hizmete açıldı. Başarılı iş kadını girişimci Özlem Özata, Markalaşma hedeflerinin olduğunu söyledi.

"İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla birinci yaşını kutlayan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle  hizmete açıldı. Başarılı iş kadını girişimci Özlem Özata, Markalaşma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Karadeniz Bölgesi'nde 'Membran, Lake ve Akrlik Kapak' yanı sıra 'Parke ve Kapı' satışında bölgenin öncü markası olan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle Samsun'da hizmete açıldı.

Özata Orman Ürünleri, Gülsan Sanayi Sitesi 33. Sokak No:15 Canik/SAMSUN adresinde müşterilerine hizmet veriyor. 

Firmanın Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki adresinde gerçekleştirilen açılış programına, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Özata Orman Ürünleri firma sahibi Özlem Özata, Satış Müdürü Tacettin Üslü, Firma Satış Temsilcisi Musa Kale, çeşitli sektörlerden iş insanları, Özata ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
"İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla müşterilerinin taleplerine ve beğenisine uygun, değişik tarzda ve modellerde ürün tedariki sağlayan firmanın açılış programına yoğun bir katılım gerçekleşti. Programda firmanın birinci kuruluş yıldönümü kutlanarak pasta kesildi. Sektörde başarılı iş insanlarına teşekkür plaketi verildi.

Özata Orman Ürünleri firma sahibi Özlem Özata, başarı hikayesinden bahsederek firmanın kuruluşunun birinci yıldönümü nedeniyle duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getirdi.

Mas Power markasıyla üretim hayatına başlayan, Mas, Pvc Kapak üretimiyle kısa zamanda sektöre yön veren bir konuma ulaşan kuruluşlardan Sağlamcılar Orman Ürinleri A.Ş.'nin Karadeniz Bölge Bayisi olarak hizmet veren Özata Orman Ürünleri, tecrübeli saha ekibiyle alt bayilere de ürün ve hizmet ulaştırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.