Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Alanya’daki Düğün’de Vezirköprü Rüzgarı

YEREL 13.12.2023 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2231+ kez okundu.
 

Alanya’daki Düğün’de Vezirköprü Rüzgarı

Hafta sonu Alanya’da yapılan genç çiftlerin düğününde Vezirköprü rüzgarı esti.
Hafta sonu Alanya’da yapılan genç çiftlerin düğününde Vezirköprü rüzgarı esti.  Alanya’da Kastelya Oteli’nin Teknik Müdürü Mehmet Turan’ın  oğlu Fatih ile Abdullah Karakaş’ın kızı Mısra Alanya  Konaklı Düğün Salonun’da 10 Aralık 2023  Pazar günü yapılan görkemli  düğün ile dünya evine girdiler.    Çok sayıda davetlinin yanı sıra Vezirköprülülerin de katıldığı düğünde Vezirköprü’ye  ait horon ve çifte telli oyunları izleyicileri  büyüledi. Mısra ve Fatih çiftinin düğünlerini renklendirmek ve Vezirköprü kültürünü Alanya’da sergilemek amacıyla Orkestra ve davul zurna ekibi Vezirköprü’den götürüldü. Kurtça Karaca sponsorluğunda Alanya’ya götürülen çalgıcı ekibinde Orkestracı Adem Seven, Zurnacı Hayrettin Acar, Davulcular Mustafa Güvenç ve Mehmet Baş Vezirköprü yöresine ait türkü ve oyunlarla Alanya’da yapılan düğünde Vezirköprü rüzgarı estirerek farkındalık oluşturdular. Düğüne katılan davetlilerle özel ilgilenen Turan ve Karakaş Aileleri:” Oğlumuz Fatih ve Kızımız Mısra’nın hayatlarını birleştirdikleri bu anlam özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, mutluğumuza ortak olan, akrabalarımıza, dostlarımıza ve davetlilerimize teşekkür ederiz” dediler.
Hafta sonu Alanya’da yapılan genç çiftlerin düğününde Vezirköprü rüzgarı esti.

Hafta sonu Alanya’da yapılan genç çiftlerin düğününde Vezirköprü rüzgarı esti. 

Alanya’da Kastelya Oteli’nin Teknik Müdürü Mehmet Turan’ın  oğlu Fatih ile Abdullah Karakaş’ın kızı Mısra Alanya  Konaklı Düğün Salonun’da 10 Aralık 2023  Pazar günü yapılan görkemli  düğün ile dünya evine girdiler.   

Çok sayıda davetlinin yanı sıra Vezirköprülülerin de katıldığı düğünde Vezirköprü’ye  ait horon ve çifte telli oyunları izleyicileri  büyüledi.

Mısra ve Fatih çiftinin düğünlerini renklendirmek ve Vezirköprü kültürünü Alanya’da sergilemek amacıyla Orkestra ve davul zurna ekibi Vezirköprü’den götürüldü.

Kurtça Karaca sponsorluğunda Alanya’ya götürülen çalgıcı ekibinde Orkestracı Adem Seven, Zurnacı Hayrettin Acar, Davulcular Mustafa Güvenç ve Mehmet Baş Vezirköprü yöresine ait türkü ve oyunlarla Alanya’da yapılan düğünde Vezirköprü rüzgarı estirerek farkındalık oluşturdular.

Düğüne katılan davetlilerle özel ilgilenen Turan ve Karakaş Aileleri:” Oğlumuz Fatih ve Kızımız Mısra’nın hayatlarını birleştirdikleri bu anlam özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, mutluğumuza ortak olan, akrabalarımıza, dostlarımıza ve davetlilerimize teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.