PLAY-OFF U14 TAKIMI LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Spor 09.12.2023 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2306+ kez okundu.
 

PLAY-OFF U14 TAKIMI LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Samsun Amatör U 14 ligi play-off grubunun 2.hafta müsabakasında Vezirköprü Belediye Spor Futbok takımı, rakibi Kadifekale Spor'u 5-1 yenerek liderliğe yükseldi.
Samsun Amatör U 14 ligi play-off grubunun 2.hafta müsabakasında Vezirköprü Belediye Spor Futbok takımı, rakibi Kadifekale Spor'u 5-1 yenerek liderliğe yükseldi. Samsun Baruthane Stadı'nda Kadifekale Spor ile karşı karşıya gelen Vezirköprü Belediye Spor U 14 Futbol takımı, maça etkili başladı. Henüz karşılaşmanın 4.dakikasında Yasir Al'ın  sert şutunda topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 8.dakikasında bir başka Vezirköprü Belediye Spor atağında,  Ege Murat'ın ara pasında rakip kaleciyle karşı karşıya kalan Yasir Al topu 2.kez ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi. Gelişen bir başka  Vezirköprü Belediye Spor atağında, dakikalar 17'yi gösterdiğinde sol kanatta topla buluşan Muhammed Hasan Özata'nın cezasahası içindeki sert şutunda top  ağlarla buluştu ve takımını 3-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 22.dakikasında kazanılan penaltı atışını takımı adına gole çeviren Affan Avcıoğlu ile ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıya yine etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor’du. Çok net pozosyonlar sonuçsuz kalırken, rakip takımın 62.dakika da kazandığı serbest atışında top ağlara giderken karşılaşmanın skoru 4-1 oldu. Bu golden 2 dakika sonra, dakikalar 64'ü gösterirken maçın kapanış golünü Vezirköprü Belediye Spor adına Alper Duran atarak skoru belirledi. Play-off müsabakalarının 2.hafta mücadelesinde rakibi Kadifekale Spor'u 5-1 mağlup eden Vezirköprü Belediye Spor U 14 takımı 4 puan ile liderliğe yükseldi. Karşılaşma sonrası teknik sorumlu Emir Akyüz "Üstün bir oyun sergileyerek galip geldik." diyerek şunları söyledi; Deplasmandan farklı galip gelerek, liderliğe yükseldiğimiz için sporcularıma teşekkür ediyorum. Her karşılaşmaya galibiyet için çıkıyoruz. Çalışmalarımızı da ona göre yapıyoruz. Asla pes etmek yok. Hedefimiz şampiyonluk kupasını Vezirköprü'ye getirmek. Bunun için de sporcularım ellrinden geleni yapacak." dedi.
Samsun Amatör U 14 ligi play-off grubunun 2.hafta müsabakasında Vezirköprü Belediye Spor Futbok takımı, rakibi Kadifekale Spor'u 5-1 yenerek liderliğe yükseldi.

Samsun Amatör U 14 ligi play-off grubunun 2.hafta müsabakasında Vezirköprü Belediye Spor Futbok takımı, rakibi Kadifekale Spor'u 5-1 yenerek liderliğe yükseldi.

Samsun Baruthane Stadı'nda Kadifekale Spor ile karşı karşıya gelen Vezirköprü Belediye Spor U 14 Futbol takımı, maça etkili başladı. Henüz karşılaşmanın 4.dakikasında Yasir Al'ın  sert şutunda topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 8.dakikasında bir başka Vezirköprü Belediye Spor atağında,  Ege Murat'ın ara pasında rakip kaleciyle karşı karşıya kalan Yasir Al topu 2.kez ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi. Gelişen bir başka  Vezirköprü Belediye Spor atağında, dakikalar 17'yi gösterdiğinde sol kanatta topla buluşan Muhammed Hasan Özata'nın cezasahası içindeki sert şutunda top  ağlarla buluştu ve takımını 3-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 22.dakikasında kazanılan penaltı atışını takımı adına gole çeviren Affan Avcıoğlu ile ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya yine etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor’du. Çok net pozosyonlar sonuçsuz kalırken, rakip takımın 62.dakika da kazandığı serbest atışında top ağlara giderken karşılaşmanın skoru 4-1 oldu.

Bu golden 2 dakika sonra, dakikalar 64'ü gösterirken maçın kapanış golünü Vezirköprü Belediye Spor adına Alper Duran atarak skoru belirledi.

Play-off müsabakalarının 2.hafta mücadelesinde rakibi Kadifekale Spor'u 5-1 mağlup eden Vezirköprü Belediye Spor U 14 takımı 4 puan ile liderliğe yükseldi.

Karşılaşma sonrası teknik sorumlu Emir Akyüz "Üstün bir oyun sergileyerek galip geldik." diyerek şunları söyledi;

Deplasmandan farklı galip gelerek, liderliğe yükseldiğimiz için sporcularıma teşekkür ediyorum. Her karşılaşmaya galibiyet için çıkıyoruz. Çalışmalarımızı da ona göre yapıyoruz. Asla pes etmek yok. Hedefimiz şampiyonluk kupasını Vezirköprü'ye getirmek. Bunun için de sporcularım ellrinden geleni yapacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.