Recep Aslan Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan A.Adayı Oldu

Siyaset 07.12.2023 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1353+ kez okundu.
 

Recep Aslan Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan A.Adayı Oldu

Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan Dernek başkanlığı görevi ile birlikte bütün görevlerinden istifa etti.
Samsun Vezirköprülüler Derneği  Başkanı  Recep Aslan Dernek başkanlığı görevi ile birlikte bütün görevlerinden istifa etti. İlkadım Belediyesi  Müdürü, Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı için istifa ettiği belirtildi. Samsun Vezirköprülüler Derneği’nin başarılı Başkanı Recep Aslan, uzun süredir Vezirköprü’nün kırsal mahallerinde yaşayan vatandaşlarla buluşup, onların sorunlarını dinleyip, çözüm yolları için yol haritası belirledi. Büyük Birlik Partisi’nden  Vezirköprü Belediye Başkan A. Adayı olan Recep Aslan’a BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ nin  önümüz günlerde rozet takacağı öğrenildi. Vezirköprü’deki yaşanan sorunların üstesinden geleceğini belirten Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı, İlkadım Belediyesi  Müdürü, Belediyeci Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan A. Adayı  Recep Aslan :” Belediyecilik bizim işimiz. 300 bin nüfusu olan bir belediyenin bir çok biriminde yöneticilik yaptım. Hayat tecrübem,  felsefem ve belediyecilik birikimim ile doğduğum, çok sevdiğim Vezirköprü ilçeme  Belediyecilik alanında hizmet etmeye hazırım” dedi. Vezirköprü’nün bölgede emsal ilçelerden geri kalması ve hizmet alamaması tamamen yönetim anlayışından kaynaklandığı  söyleyen Aslan: “Samsun’un üçüncü büyük ilçesi Vezirköprü’nün sürekli, kan kaybetmesi, göç vermesi, gençlerinin doğdukları ilçeleri için hayallerinin olmaması, benim gibi bütün Vezirköprülüleri üzdüğüne şahidim. Vezirköprümüzün üzerindeki olumsuz kara tabloyu ortadan kaldırmak için Vezirköprü Belediye Başkanlığına dayım. İlçemizi  hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız. Kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın. Vezirköprü’de un, var şeker var, yağ var helva ustası yok. Ben ustalığa sizlerin desteği ile talibim” dedi.    
Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan Dernek başkanlığı görevi ile birlikte bütün görevlerinden istifa etti.

Samsun Vezirköprülüler Derneği  Başkanı  Recep Aslan Dernek başkanlığı görevi ile birlikte bütün görevlerinden istifa etti.

İlkadım Belediyesi  Müdürü, Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı için istifa ettiği belirtildi.

Samsun Vezirköprülüler Derneği’nin başarılı Başkanı Recep Aslan, uzun süredir Vezirköprü’nün kırsal mahallerinde yaşayan vatandaşlarla buluşup, onların sorunlarını dinleyip, çözüm yolları için yol haritası belirledi.

Büyük Birlik Partisi’nden  Vezirköprü Belediye Başkan A. Adayı olan Recep Aslan’a BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ nin  önümüz günlerde rozet takacağı öğrenildi.

Vezirköprü’deki yaşanan sorunların üstesinden geleceğini belirten Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı, İlkadım Belediyesi  Müdürü, Belediyeci Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan A. Adayı  Recep Aslan :” Belediyecilik bizim işimiz. 300 bin nüfusu olan bir belediyenin bir çok biriminde yöneticilik yaptım. Hayat tecrübem,  felsefem ve belediyecilik birikimim ile doğduğum, çok sevdiğim Vezirköprü ilçeme  Belediyecilik alanında hizmet etmeye hazırım” dedi.

Vezirköprü’nün bölgede emsal ilçelerden geri kalması ve hizmet alamaması tamamen yönetim anlayışından kaynaklandığı  söyleyen Aslan: “Samsun’un üçüncü büyük ilçesi Vezirköprü’nün sürekli, kan kaybetmesi, göç vermesi, gençlerinin doğdukları ilçeleri için hayallerinin olmaması, benim gibi bütün Vezirköprülüleri üzdüğüne şahidim. Vezirköprümüzün üzerindeki olumsuz kara tabloyu ortadan kaldırmak için Vezirköprü Belediye Başkanlığına dayım. İlçemizi  hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız. Kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın. Vezirköprü’de un, var şeker var, yağ var helva ustası yok. Ben ustalığa sizlerin desteği ile talibim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.