Atakum İlçesi’ne Vezirköprülü Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

Siyaset 06.12.2023 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1176+ kez okundu.
 

Atakum İlçesi’ne Vezirköprülü Belediye Meclis Üyesi A. Adayı

31 mart 2024 yerel seçimleri için belediye başkanı ve belediye meclis üyeliği aday adaylıkları başvuruları devam ediyor.
31 mart 2024 yerel seçimleri için  belediye başkanı ve belediye meclis üyeliği aday adaylıkları başvuruları devam ediyor. Atakum ilçesinde  Sigorta İşletmecisi Vezirköprülü  Anıl Cömert  Cumhuriyet Halk Partisi’nden Samsun Atakum İlçesi Belediye meclis üyesi aday adaylığı baş vurusunu Atakum CHP ilçe Başkanı Adem Kürek’e teslim etti. CHP önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Nuri Cömert’in oğlu Anıl Cömert :” Atakum’da yaşayan Vezirköprülülerin sesi olacağım. Atakum ilçemize hizmet edeceğim” dedi.
31 mart 2024 yerel seçimleri için belediye başkanı ve belediye meclis üyeliği aday adaylıkları başvuruları devam ediyor.

31 mart 2024 yerel seçimleri için  belediye başkanı ve belediye meclis üyeliği aday adaylıkları başvuruları devam ediyor.

Atakum ilçesinde  Sigorta İşletmecisi Vezirköprülü  Anıl Cömert  Cumhuriyet Halk Partisi’nden Samsun Atakum İlçesi Belediye meclis üyesi aday adaylığı baş vurusunu Atakum CHP ilçe Başkanı Adem Kürek’e teslim etti.

CHP önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Nuri Cömert’in oğlu Anıl Cömert :” Atakum’da yaşayan Vezirköprülülerin sesi olacağım. Atakum ilçemize hizmet edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.