Büyükşehir Belediyesi ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ Konulu Resim Yarışması Düzenledi

Kültür 06.12.2023 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1421+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ Konulu Resim Yarışması Düzenledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ konulu resim yarışması düzenlendi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ konulu resim yarışması düzenlendi. Samsun Büyükşehir Belediyesi, ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ konulu resim yarışması düzenleyerek, ortaokul öğrencilerinin engellilerle ilgili farkındalığını artırdı. Belediye Başkanı Mustafa Demir, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Samsun'un engelli vatandaşların hayatına olumlu katkı sağlama noktasında Türkiye'de öncü bir şehir olduğunu belirtti. Demir, engelli vatandaşlar için yapılan tesisler, organizasyonlar ve faaliyetlerle şehrin bu alandaki etkinliğini artırdıklarını vurguladı. Yarışma, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirildi ve çeşitli okullardan 450 öğrencinin katılımıyla renklendi. Dereceye giren öğrenciler, Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın da katıldığı bir törenle ödüllerini aldı. Vali Tavlı, engellilerin sorunlarına çözüm üretmek ve sosyal hayatta daha aktif rol almalarını sağlamak adına devletin ve yerel yönetimlerin çeşitli çalışmalar yaptığını belirtti. Törene Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Yapılan resimler arasından birinci olan İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 6. sınıf öğrenci Beren Sezgin’e, ikinci olan Asarcık İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Kübra İvgen ikinci’ye ve üçüncü olan Terme Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Bilge Kasımay’a ödülleri verildi. JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ VEZİRKÖPRÜ’YE Yapılan yarışmada Gömlekhisar Ortaokulu öğrencisi Kevser Karagöz ve Akören ortaokulu öğrencisi Nisanur Güneş ise  jüri özel ödülüne layık görüldüler.      
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ konulu resim yarışması düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ konulu resim yarışması düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ‘Engelsiz Yaşam Hayalim’ konulu resim yarışması düzenleyerek, ortaokul öğrencilerinin engellilerle ilgili farkındalığını artırdı. Belediye Başkanı Mustafa Demir, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Samsun'un engelli vatandaşların hayatına olumlu katkı sağlama noktasında Türkiye'de öncü bir şehir olduğunu belirtti. Demir, engelli vatandaşlar için yapılan tesisler, organizasyonlar ve faaliyetlerle şehrin bu alandaki etkinliğini artırdıklarını vurguladı.

Yarışma, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirildi ve çeşitli okullardan 450 öğrencinin katılımıyla renklendi. Dereceye giren öğrenciler, Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın da katıldığı bir törenle ödüllerini aldı. Vali Tavlı, engellilerin sorunlarına çözüm üretmek ve sosyal hayatta daha aktif rol almalarını sağlamak adına devletin ve yerel yönetimlerin çeşitli çalışmalar yaptığını belirtti.

Törene Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Yapılan resimler arasından birinci olan İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 6. sınıf öğrenci Beren Sezgin’e, ikinci olan Asarcık İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Kübra İvgen ikinci’ye ve üçüncü olan Terme Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Bilge Kasımay’a ödülleri verildi.

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ VEZİRKÖPRÜ’YE

Yapılan yarışmada Gömlekhisar Ortaokulu öğrencisi Kevser Karagöz ve Akören ortaokulu öğrencisi Nisanur Güneş ise  jüri özel ödülüne layık görüldüler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.