Ağır yaralanan Genç yaşam mücadelesini kaybetti

YEREL 04.12.2023 - 18:22, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1107+ kez okundu.
 

Ağır yaralanan Genç yaşam mücadelesini kaybetti

Bir süre önce vurularak ağır yaralanan Orman Mühendisi Yasin Yiğit yaşam mücadelesini kaybetti.
Bir süre önce vurularak ağır yaralanan Orman Mühendisi Yasin Yiğit  yaşam mücadelesini kaybetti. Vezirköprü Bahçelievler Mahallesi’nde otomobil içerisinde vurulan ve ağır yaralanan Yasin Yiğit (25) Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ilk müdahalesinden sonra Ondokuz  Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilmişti. Sekiz gündür On dokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören genç Yasin Yiğit verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.  Mezra Mahallesi Muhtarı Yılmaz Yiğit'in oğlu Yasin Yiğit'in cenazesi 5 Aralık 2023 salı günü saat 14.oo de kılınacak cenaze namazından sonra, Mezraa mahallesinde defin edilecek. 
Bir süre önce vurularak ağır yaralanan Orman Mühendisi Yasin Yiğit yaşam mücadelesini kaybetti.

Bir süre önce vurularak ağır yaralanan Orman Mühendisi Yasin Yiğit  yaşam mücadelesini kaybetti.

Vezirköprü Bahçelievler Mahallesi’nde otomobil içerisinde vurulan ve ağır yaralanan Yasin Yiğit (25) Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ilk müdahalesinden sonra Ondokuz  Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilmişti.

Sekiz gündür On dokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören genç Yasin Yiğit verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. 

Mezra Mahallesi Muhtarı Yılmaz Yiğit'in oğlu Yasin Yiğit'in cenazesi 5 Aralık 2023 salı günü saat 14.oo de kılınacak cenaze namazından sonra, Mezraa mahallesinde defin edilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.