Kapaklı İlçesine Vezirköprülü Belediye Başkan Aday Adayı

YEREL 02.12.2023 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2038+ kez okundu.
 

Kapaklı İlçesine Vezirköprülü Belediye Başkan Aday Adayı

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’nde Vezirköprülü Ceylan Yanar Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.
Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’nde Vezirköprülü Ceylan Yanar  Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.  Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olan Ceylan  Yanar : “ İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi doğup, büyüdüğüm ilçemde tamamlandıktan sonra iş hayatımı Kapaklı ilçesinde sürdürmeye başladım.  Uzun süredir Kapaklı ilçesinde  çeşitli alanlarda  ticaret yaptığım ve yaşadığım ilçemiz Kapaklı ilçesi Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı oldum” dedi. “Vezirköprülü hemşerilerimizin çok yoğun olduğu Kapaklı ilçemizi  yönetmeye  talibim” diyen Belediye Başkan ADAY Adayı Yanar:” İşimdeki başarılarımı Kapaklı ilçemize de yansıtmak hizmet etmek istiyorum. Bütün Kapaklıların desteğini beklediğini belirtti.  
Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’nde Vezirköprülü Ceylan Yanar Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’nde Vezirköprülü Ceylan Yanar  Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.  Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olan Ceylan  Yanar : “ İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi doğup, büyüdüğüm ilçemde tamamlandıktan sonra iş hayatımı Kapaklı ilçesinde sürdürmeye başladım. 

Uzun süredir Kapaklı ilçesinde  çeşitli alanlarda  ticaret yaptığım ve yaşadığım ilçemiz Kapaklı ilçesi Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı oldum” dedi.

“Vezirköprülü hemşerilerimizin çok yoğun olduğu Kapaklı ilçemizi  yönetmeye  talibim” diyen Belediye Başkan ADAY Adayı Yanar:” İşimdeki başarılarımı Kapaklı ilçemize de yansıtmak hizmet etmek istiyorum. Bütün Kapaklıların desteğini beklediğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.