Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ak Parti Vezirköprü Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Özgüngör; TEMEL HEDEFLERİMİZ

YEREL 29.11.2023 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1003+ kez okundu.
 

Ak Parti Vezirköprü Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Özgüngör; TEMEL HEDEFLERİMİZ

Saygıder Vezirköprü'ler; Türkiye Yüzyılı Şehirleri için çıktığımız bu yarışta, ilçemizde kimsenin öteki görülmediği, ahlaklı, dürüst, , istişare kültürünü şiar edinen bir anlayışla BELEDİYE cilik yapmak esas hedefimizdir.
Saygıder Vezirköprü'ler; Türkiye Yüzyılı Şehirleri için çıktığımız bu yarışta, 90 bin nüfusu yaklaşık 1700 km yüzölçümü 138 mahallesiyle hizmet bekleyen; Tarımı-Ormanları-ovaları-tarihi ve turistik değerleriyle muhteşem olan ilçemizin tüm doğal, yerel, yeraltı-üstü kaynaklarını değerlendirerek, insanca, hakça, adil, sevecen, güler yüzlü, herkesin birbiriyle dost olduğu, kimsenin öteki görülmediği, ahlaklı, dürüst, tüm insanlarla barışık gönül kıran değil gönüller yapan, istişare kültürünü şiar edinen bir anlayışla BELEDİYE cilik yapmak esas hedefimizdir.   Küçük ve Organize sanayi ihtiyaçlarının giderilmesi, yolların yapılması, alternatif ulaşım imkanlarının sağlanması, iş yoğun alanlarda (inşaat, tarım) yeni alan/ dallar açılarak bu sektörde çalışacak gençlerimizin daha eğitimli olarak yetişmeleri, işyeri ve konut ihtiyaçlarının giderilmesi başta olmak üzere kentsel ve çevresel çalışmalar yapmak asli vazifemiz olacaktır.    Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımıza en kalbi selamlarımı ve saygılarımı sunar,  aday adayı arkadaşlara başarılar diler, İlçemiz hakkında hayırlı olmasını temenni ederim.
Saygıder Vezirköprü'ler; Türkiye Yüzyılı Şehirleri için çıktığımız bu yarışta, ilçemizde kimsenin öteki görülmediği, ahlaklı, dürüst, , istişare kültürünü şiar edinen bir anlayışla BELEDİYE cilik yapmak esas hedefimizdir.
Saygıder Vezirköprü'ler; Türkiye Yüzyılı Şehirleri için çıktığımız bu yarışta, 90 bin nüfusu yaklaşık 1700 km yüzölçümü 138 mahallesiyle hizmet bekleyen; Tarımı-Ormanları-ovaları-tarihi ve turistik değerleriyle muhteşem olan ilçemizin tüm doğal, yerel, yeraltı-üstü kaynaklarını değerlendirerek, insanca, hakça, adil, sevecen, güler yüzlü, herkesin birbiriyle dost olduğu, kimsenin öteki görülmediği, ahlaklı, dürüst, tüm insanlarla barışık gönül kıran değil gönüller yapan, istişare kültürünü şiar edinen bir anlayışla BELEDİYE cilik yapmak esas hedefimizdir.
 
Küçük ve Organize sanayi ihtiyaçlarının giderilmesi, yolların yapılması, alternatif ulaşım imkanlarının sağlanması, iş yoğun alanlarda (inşaat, tarım) yeni alan/ dallar açılarak bu sektörde çalışacak gençlerimizin daha eğitimli olarak yetişmeleri, işyeri ve konut ihtiyaçlarının giderilmesi başta olmak üzere kentsel ve çevresel çalışmalar yapmak asli vazifemiz olacaktır. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımıza en kalbi selamlarımı ve saygılarımı sunar,  aday adayı arkadaşlara başarılar diler, İlçemiz hakkında hayırlı olmasını temenni ederim.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.