VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR KESKİN VİRAJI 2-0 'LA GEÇTİ

Spor 29.11.2023 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2184+ kez okundu.
 

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR KESKİN VİRAJI 2-0 'LA GEÇTİ

Samsun süper amatör ligi'nin 6.hafta müsabakasında keskin viraj olarak görülen müsabaka da rakibi Telekom Spor'u 2-0 mağlup eden Vezirköprü Belediye Spor lig'te ki ilk puanını almış oldu.
Samsun süper amatör ligi'nin 6.hafta müsabakasında keskin viraj olarak görülen müsabaka da rakibi Telekom Spor'u 2-0 mağlup eden Vezirköprü Belediye Spor lig'te ki ilk puanını almış oldu.   Grupta hiç puan alamayan tek takım Vezirköprü Belediye Spor liginin 6.haftasında Samsun Baruthane stadında Samsun Türk Telekom Spor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka kötü hava şartları ve yoğun yağış altında temposu  yüksek bir mücadeleye sahne oldu. Yeni transferleri ile çıkılan müsabakanın 27.dakikasında Ömer Faruk Arslanın güzel pasıyla sol çaprazda topla buluşan yeni transfer Can Göksüzoğlu'nun şutu ağlarla buluştu ve maçta 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Vezirköprü  Belediye Spor futbol takımı soyunma odasına üstün girdi.    Maçın ikinci yarısında  etkili olan taraf konuk Vezirköprü Belediye Spor’du. Yoğun yağmur ve fırtına altında mücadele nefesleri kesti. Tüm riskleri göze alan Telekom Spor defansı net açıklar vermeye başladı. Bu açıkları iyi değerlendiren Vezirköprü Belediye Spor, bulduğu kontrataklarıyla Erdem şekerci, Can Göksüzoğlu ve Hasan Osma'nın net pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın 78. dakikasında yağan şiddetli yağmurun doluya dönüşmesi ile karşılaşmaya ara verildi. Soyunma odasına giden taraflar, dolunun durması ile yaklaşık 10 dakika ara verilen mücadele hakemin kararı ile tekrar kaldığı yerden devam etti.  Müsabakanın son 10 dakikasında her iki takımın antrenörlerinden hamleler geldi. Vezirköprü Belediye Spor'da Erdem Şekerci ve Oğuzhan Yıldırım çıkarken yerlerine Muhammet Yüksel ve Hakan Dilek dahil oldu. Vezirköprü Belediye Spor'un kontrollü oyunu ve rakibin sahasında ki baskısıyla maçın 90+2.dakikasında Muhammet Yüksel, soldan aldığı topu rakio ceza sahası içine ortaladı. Top la buluşan Hakan Dilek'in müsait olan Can Göksüzoğlu'na verdiği pası güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. Yeni transfer Can Göksüzoğlu'nun attığı 2 gol ile sahadan galip ayrılarak, lig te ki ilk 3 puanını hanesine yazdırmış oldu. Vezirköprü Belediye Spor'un teknik sorumlusu Emir Akyüz şu açıklamalarda bulundu; "Her iki taraf için de hava şartları oldukça zorlu olmasına karşın, güzel ve zevkli bir müsabaka oldu. Takviyelerle bay geçtiğimiz haftayı iyi değerlendirerek galip geldik. Sporcularımı onurlu, güzel ve centilmence  mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Gelecek hafta sonu Sahamızda oynayacağımız lider 19 Mayıs Belediye Spor'u da yenerek üst sıralara çıkmak istiyoruz. Eksiklerimiz var. Bunları da çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, herşey şirin ilçemiz Vezirköprü için. Asla pes etmek yok"dedi. Samsun Süper Amatör Büyükler liginin 7.hafta karşılaşmasında 03.12.2023 Pazar günü, saat 14.00'te Vezirköprü ilçe Stadında grubun lider takımı 19 Mayıs Belediye Spor'u konuk edecek.  
Samsun süper amatör ligi'nin 6.hafta müsabakasında keskin viraj olarak görülen müsabaka da rakibi Telekom Spor'u 2-0 mağlup eden Vezirköprü Belediye Spor lig'te ki ilk puanını almış oldu.

Samsun süper amatör ligi'nin 6.hafta müsabakasında keskin viraj olarak görülen müsabaka da rakibi Telekom Spor'u 2-0 mağlup eden Vezirköprü Belediye Spor lig'te ki ilk puanını almış oldu.

 

Grupta hiç puan alamayan tek takım Vezirköprü Belediye Spor liginin 6.haftasında Samsun Baruthane stadında Samsun Türk Telekom Spor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka kötü hava şartları ve yoğun yağış altında temposu  yüksek bir mücadeleye sahne oldu. Yeni transferleri ile çıkılan müsabakanın 27.dakikasında Ömer Faruk Arslanın güzel pasıyla sol çaprazda topla buluşan yeni transfer Can Göksüzoğlu'nun şutu ağlarla buluştu ve maçta 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Vezirköprü  Belediye Spor futbol takımı soyunma odasına üstün girdi. 

 

Maçın ikinci yarısında  etkili olan taraf konuk Vezirköprü Belediye Spor’du. Yoğun yağmur ve fırtına altında mücadele nefesleri kesti. Tüm riskleri göze alan Telekom Spor defansı net açıklar vermeye başladı. Bu açıkları iyi değerlendiren Vezirköprü Belediye Spor, bulduğu kontrataklarıyla Erdem şekerci, Can Göksüzoğlu ve Hasan Osma'nın net pozisyonlarından yararlanamadı.

Maçın 78. dakikasında yağan şiddetli yağmurun doluya dönüşmesi ile karşılaşmaya ara verildi. Soyunma odasına giden taraflar, dolunun durması ile yaklaşık 10 dakika ara verilen mücadele hakemin kararı ile tekrar kaldığı yerden devam etti. 

Müsabakanın son 10 dakikasında her iki takımın antrenörlerinden hamleler geldi. Vezirköprü Belediye Spor'da Erdem Şekerci ve Oğuzhan Yıldırım çıkarken yerlerine Muhammet Yüksel ve Hakan Dilek dahil oldu.
Vezirköprü Belediye Spor'un kontrollü oyunu ve rakibin sahasında ki baskısıyla maçın 90+2.dakikasında Muhammet Yüksel, soldan aldığı topu rakio ceza sahası içine ortaladı. Top la buluşan Hakan Dilek'in müsait olan Can Göksüzoğlu'na verdiği pası güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. Yeni transfer Can Göksüzoğlu'nun attığı 2 gol ile sahadan galip ayrılarak, lig te ki ilk 3 puanını hanesine yazdırmış oldu.

Vezirköprü Belediye Spor'un teknik sorumlusu Emir Akyüz şu açıklamalarda bulundu;
"Her iki taraf için de hava şartları oldukça zorlu olmasına karşın, güzel ve zevkli bir müsabaka oldu. Takviyelerle bay geçtiğimiz haftayı iyi değerlendirerek galip geldik. Sporcularımı onurlu, güzel ve centilmence  mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Gelecek hafta sonu Sahamızda oynayacağımız lider 19 Mayıs Belediye Spor'u da yenerek üst sıralara çıkmak istiyoruz. Eksiklerimiz var. Bunları da çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, herşey şirin ilçemiz Vezirköprü için. Asla pes etmek yok"dedi.

Samsun Süper Amatör Büyükler liginin 7.hafta karşılaşmasında 03.12.2023 Pazar günü, saat 14.00'te Vezirköprü ilçe Stadında grubun lider takımı 19 Mayıs Belediye Spor'u konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.