Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Vezirköprü Kunduz Eğitim Merkezi Projesinin Takipçisi Olacağım”

YEREL 29.11.2023 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1265+ kez okundu.
 

“Vezirköprü Kunduz Eğitim Merkezi Projesinin Takipçisi Olacağım”

Vezirköprü’de Kunduz Ormanları içine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen 216 dekarlık alan içerisine 45 milyon liralık Milli Takımlar Eğitim Kampı inşaatına 2017 yılında başlanmıştı.
Vezirköprü’de Kunduz Ormanları içine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen 216 dekarlık alan içerisine 45 milyon liralık Milli Takımlar Eğitim Kampı inşaatına 2017 yılında başlanmıştı.    Vezirköprünün alacağı en büyük yatırımlardan olan ve 2 yılda tamamlanması hedeflenen proje, ihaleyi kazanan şirketin ihale şartlarını yerine getirmemesi üzerine yarım kaldı. Dev projenin yapılan kısımları ise ; çürümeye terk edildi.   Gazetemizi ziyaret eden,  Samsun Saadet Partisi Milletvekili Mehmet Karaman’a Vezirköprü sorunları  ile ilgili sorular yönelten Gazetemiz Genel Yayım  Yönetmeni Hayati Ağca’ya milletvekili Karaman açıklamalarda bulundu.    Karaman; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Vezirköprü Kunduz Ormanlarına yapılacak  Milli Takımlar Eğitim Kampı durumunu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getireceğini belirtti.    “Çürümeye terk edilen projenin takipçisi olacağım,” diyen Saadet Partisi Samsun  Milletvekili Mehmet Karaman :” Vezirköprü her seçimde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ülke ortalamasının üzerinde oy vermiş bir ilçe. Verdiği destek oranında ise;  Samsun’da en az hizmet alan ilçe.    Başlanan bir projenin bitirilmeyip, çürümeye terk edilmesinin anlaşır bir durum olmadığını belirtti.  Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman :” Vezirköprü Milli Takımlar Eğitim Kampı  Projesi’nin  akıbetini Gençlik Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak ‘a soracağım ve projenin takipçisi olacağım” dedi.   Saadet  Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’ın ziyaretine Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ,Saadet Partisi Samsun İl Başkan yardımcısı Hasan Öztürk, Vezirköprü İlçe Başkanı Veysel Bozdemir , Yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kaya , Fahrettin Kılıç ve Gelecek Partisi  Vezirköprü Kurucu İlçe Başkanı İbrahim DURMAZ eşlik ettiler.
Vezirköprü’de Kunduz Ormanları içine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen 216 dekarlık alan içerisine 45 milyon liralık Milli Takımlar Eğitim Kampı inşaatına 2017 yılında başlanmıştı.
Vezirköprü’de Kunduz Ormanları içine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen 216 dekarlık alan içerisine 45 milyon liralık Milli Takımlar Eğitim Kampı inşaatına 2017 yılında başlanmıştı. 
 
Vezirköprünün alacağı en büyük yatırımlardan olan ve 2 yılda tamamlanması hedeflenen proje, ihaleyi kazanan şirketin ihale şartlarını yerine getirmemesi üzerine yarım kaldı. Dev projenin yapılan kısımları ise ; çürümeye terk edildi.
 
Gazetemizi ziyaret eden,  Samsun Saadet Partisi Milletvekili Mehmet Karaman’a Vezirköprü sorunları  ile ilgili sorular yönelten Gazetemiz Genel Yayım  Yönetmeni Hayati Ağca’ya milletvekili Karaman açıklamalarda bulundu. 
 
Karaman; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Vezirköprü Kunduz Ormanlarına yapılacak  Milli Takımlar Eğitim Kampı durumunu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getireceğini belirtti. 
 
“Çürümeye terk edilen projenin takipçisi olacağım,” diyen Saadet Partisi Samsun  Milletvekili Mehmet Karaman :” Vezirköprü her seçimde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ülke ortalamasının üzerinde oy vermiş bir ilçe. Verdiği destek oranında ise;  Samsun’da en az hizmet alan ilçe. 
 
Başlanan bir projenin bitirilmeyip, çürümeye terk edilmesinin anlaşır bir durum olmadığını belirtti. 
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman :” Vezirköprü Milli Takımlar Eğitim Kampı  Projesi’nin  akıbetini Gençlik Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak ‘a soracağım ve projenin takipçisi olacağım” dedi.
 
Saadet  Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’ın ziyaretine Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ,Saadet Partisi Samsun İl Başkan yardımcısı Hasan Öztürk, Vezirköprü İlçe Başkanı Veysel Bozdemir , Yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kaya , Fahrettin Kılıç ve Gelecek Partisi 
Vezirköprü Kurucu İlçe Başkanı İbrahim DURMAZ eşlik ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.