Gençlik Merkezi’nde Öğrencilere Kahvaltı Programı Düzenlendi

YEREL 27.11.2023 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2143+ kez okundu.
 

Gençlik Merkezi’nde Öğrencilere Kahvaltı Programı Düzenlendi

Vezirköprü Gençlik Merkezinde öğrencilere yönelik kahvaltı programı düzenlendi.
Vezirköprü Gençlik Merkezinde öğrencilere yönelik  kahvaltı programı düzenlendi.   Programa ilçe müftüsü Naci Yalçınkaya, İlçe Milli Eğitim müdürü Resul Özata, İlçe Vaizi Muhammet Ünal, Gençlik spor ilçe müdürü Mehmet Uyar, Gençlik merkezi müdürü Mecit Keskin katıldı.   Etkinlikte  öğrencilere  İsrail'in Filistin’deki saldırıları hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya  “ Bizde İsraile tepki olarak İsrail markalarını kullanmaktan kaçınmalıyız. Bu ürünleri alarak Filistin halkına bir kursunda biz atmayalım” dedi.   Daha sonra müdürlerle sohbet eden  öğrenciler, Gençlik Merkezi oyun salonunda birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.
Vezirköprü Gençlik Merkezinde öğrencilere yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Vezirköprü Gençlik Merkezinde öğrencilere yönelik  kahvaltı programı düzenlendi.

 

Programa ilçe müftüsü Naci Yalçınkaya, İlçe Milli Eğitim müdürü Resul Özata, İlçe Vaizi Muhammet Ünal, Gençlik spor ilçe müdürü Mehmet Uyar, Gençlik merkezi müdürü Mecit Keskin katıldı.

 

Etkinlikte  öğrencilere  İsrail'in Filistin’deki saldırıları hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya  “ Bizde İsraile tepki olarak İsrail markalarını kullanmaktan kaçınmalıyız. Bu ürünleri alarak Filistin halkına bir kursunda biz atmayalım” dedi.

 

Daha sonra müdürlerle sohbet eden  öğrenciler, Gençlik Merkezi oyun salonunda birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.