24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğrencilerini Ziyaret Etti.

YEREL 27.11.2023 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1985+ kez okundu.
 

24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğrencilerini Ziyaret Etti.

Vezirköprü’de 1978-1980 yılları arasında Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Celil Aşık 24 kasım öğretmenler gününde Vezirköprü’ye gelip öğrencileriyle buluştu.
24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğrencilerini Ziyaret Etti. Vezirköprü’de 1978-1980 yılları arasında Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi Müdür Celil Aşık 24 kasım öğretmenler gününde Vezirköprü’ye gelip öğrencileriyle buluştu.   Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi’nin Torna Tesviye Bölümü 1978yılı  öğrencileri; Ali Ünal, Satılmış Aker, Mustafa Büyüker, Vefa Özgüngör, Naim Yavuz, Bozkurt Ceylan, Osman Bekçi, Çağlar Çukur, Metin Özata, Nezih İğdirli, Seydi Akgün, Kasım Özçelebi, Mehmet Yırtıcı, Ahmet Bekçi ve Bayram Morul ile görüşen okul müdürü Celil Aşık  öğrencileriyle hasret giderip anılarını tazelediler.   Eğitimci Celil Aşık: ” Dünyanın en kutsal mesleği öğretmenlik,dünyaya tekrar gelsem yine öğretmen olurum. Meslek hayatımda  görev yaptığım Vezirköprü’de çok güzel unutul mayacak anılarımız, dostlarımız ve beni hiçbir zaman unutmayan, onurlandığım, gurur duyduğum öğrencilerim oldu.    Hepsi farklı alanlarda, ülkesine topluma ve ailelerine faydalı bireyler olmaları beni daha mutlu etti. Öğretmenler gününde öğrencilerimle geçirdiğim şu güzel  gün bana Öğretmenler Günü hediyesi  oldu. Öğrencilerim  beni daha da hayata bağladı” dedi.   1978 Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri: ”Öğretmenler gününde bizlere sürpriz yapan, hayat felsefemizde bizlere çok şeyler kazandıran öğretmenimiz , okul müdürümüz Celil Aşık ‘a çok teşekkür ediyoruz. 24 kasım öğretmenler gününde bizleri ziyarete gelerek, bütün öğrencilerini topladı, hasret giderdik, anılarımızı tazeledik. ” dediler
Vezirköprü’de 1978-1980 yılları arasında Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Celil Aşık 24 kasım öğretmenler gününde Vezirköprü’ye gelip öğrencileriyle buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğrencilerini Ziyaret Etti.

Vezirköprü’de 1978-1980 yılları arasında Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi Müdür Celil Aşık 24 kasım öğretmenler gününde Vezirköprü’ye gelip öğrencileriyle buluştu.

 

Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi’nin Torna Tesviye Bölümü 1978yılı  öğrencileri; Ali Ünal, Satılmış Aker, Mustafa Büyüker, Vefa Özgüngör, Naim Yavuz, Bozkurt Ceylan, Osman Bekçi, Çağlar Çukur, Metin Özata, Nezih İğdirli, Seydi Akgün, Kasım Özçelebi, Mehmet Yırtıcı, Ahmet Bekçi ve Bayram Morul ile görüşen okul müdürü Celil Aşık  öğrencileriyle hasret giderip anılarını tazelediler.

 

Eğitimci Celil Aşık: ” Dünyanın en kutsal mesleği öğretmenlik,dünyaya tekrar gelsem yine öğretmen olurum. Meslek hayatımda  görev yaptığım Vezirköprü’de çok güzel unutul mayacak anılarımız, dostlarımız ve beni hiçbir zaman unutmayan, onurlandığım, gurur duyduğum öğrencilerim oldu.

 

 Hepsi farklı alanlarda, ülkesine topluma ve ailelerine faydalı bireyler olmaları beni daha mutlu etti. Öğretmenler gününde öğrencilerimle geçirdiğim şu güzel  gün bana Öğretmenler Günü hediyesi  oldu. Öğrencilerim  beni daha da hayata bağladı” dedi.

 

1978 Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri: ”Öğretmenler gününde bizlere sürpriz yapan, hayat felsefemizde bizlere çok şeyler kazandıran öğretmenimiz , okul müdürümüz Celil Aşık ‘a çok teşekkür ediyoruz. 24 kasım öğretmenler gününde bizleri ziyarete gelerek, bütün öğrencilerini topladı, hasret giderdik, anılarımızı tazeledik. ” dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.