Ak Parti Samsun’da Aday Adaylarına Temayül Yaptı

YEREL 27.11.2023 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2321+ kez okundu.
 

Ak Parti Samsun’da Aday Adaylarına Temayül Yaptı

AK Parti Samsun İl Başkanlığınca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi temayül yoklaması yapıldı.
AK Parti Samsun İl Başkanlığınca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi temayül yoklaması yapıldı.   AK Parti Samsun İl Başkanlığınca, Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik dijital ortamda temayül yoklaması yapıldı. En fazla Aday adayı Vezirköprü’de Samsun kırsal ilçeler asında en fazla belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan Vezirköprü’den temayül yoklamasına ilgi büyüktü. Vezirköprü’den 11 Belediye Başkan aday adaylığına  başvuru yapıldı. Temayülde  Vezirköprü Ak Parti organlarının hangi aday ve adaylara teveccüh ettiğinin sonucu Ankara’ya gönderildi.   Yoklamaya katılan AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Türkiye'de 3'üncüsünü gerçekleştirdikleri dijital ortamda temayül yoklamasının büyük bir hassasiyetle geçeceğine inandığını belirterek, "AK Parti olarak her zaman ilklerin partisi olduk. Teşkilatlarımızın hassasiyeti, istişare, birlikte çalışma, ortak akıl partimiz için her zaman çok kıymetli oldu. Bunun en önemli yansıması da geçmişten bu yana partimizin bir geleneği olan temayül yoklamaları." dedi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok iyi hazırlandıkları mahalli idareler seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu süreçten zaferlerle çıkacaklarına inandıklarını vurgulayan Sarıeroğlu, şunları kaydetti:   "Samsun da bize her zaman en güçlü desteği veren, rekorlar kıran bir kentimiz. İnşallah bugün gerçekleştireceğimiz temayül yoklaması sonrasında güçlü adaylarımızla Samsun'da yerel seçimlere güçlü emin adımlarla ilerleyeceğiz. Sürecin herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Güçlü kadrolarla Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti olarak en iyi yaptığımız işi, çalışmayı sürdüreceğiz. Bugün doğa dostu, teknoloji dostu, çevre dostu bir temayül yoklaması gerçekleştireceğiz."   Konuşmaların ardından başvuru işlemleri tamamlanan 89  aday adayına, saat 16.oo 'ya kadar yaklaşık 3 bin 500 teşkilat üyesinin elektronik ortamda oy kıllandı.   Programa, AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Tuba Erden, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Kaşkaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve partililer ile aday adayları katıldı.  
AK Parti Samsun İl Başkanlığınca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığınca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi temayül yoklaması yapıldı.

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığınca, Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik dijital ortamda temayül yoklaması yapıldı.

En fazla Aday adayı Vezirköprü’de

Samsun kırsal ilçeler asında en fazla belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan Vezirköprü’den temayül yoklamasına ilgi büyüktü.

Vezirköprü’den 11 Belediye Başkan aday adaylığına  başvuru yapıldı. Temayülde  Vezirköprü Ak Parti organlarının hangi aday ve adaylara teveccüh ettiğinin sonucu Ankara’ya gönderildi.

 

Yoklamaya katılan AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu,

Türkiye'de 3'üncüsünü gerçekleştirdikleri dijital ortamda temayül yoklamasının büyük bir hassasiyetle geçeceğine inandığını belirterek, "AK Parti olarak her zaman ilklerin partisi olduk. Teşkilatlarımızın hassasiyeti, istişare, birlikte çalışma, ortak akıl partimiz için her zaman çok kıymetli oldu. Bunun en önemli yansıması da geçmişten bu yana partimizin bir geleneği olan temayül yoklamaları." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok iyi hazırlandıkları mahalli idareler seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu süreçten zaferlerle çıkacaklarına inandıklarını vurgulayan Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

 

"Samsun da bize her zaman en güçlü desteği veren, rekorlar kıran bir kentimiz. İnşallah bugün gerçekleştireceğimiz temayül yoklaması sonrasında güçlü adaylarımızla Samsun'da yerel seçimlere güçlü emin adımlarla ilerleyeceğiz. Sürecin herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Güçlü kadrolarla Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti olarak en iyi yaptığımız işi, çalışmayı sürdüreceğiz. Bugün doğa dostu, teknoloji dostu, çevre dostu bir temayül yoklaması gerçekleştireceğiz."

 

Konuşmaların ardından başvuru işlemleri tamamlanan 89  aday adayına, saat 16.oo 'ya kadar yaklaşık 3 bin 500 teşkilat üyesinin elektronik ortamda oy kıllandı.

 

Programa, AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Tuba Erden, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Kaşkaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve partililer ile aday adayları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.