"Eyvah Eşimi Kaybettim" Raflarda

Kültür 22.11.2023 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1219+ kez okundu.
 

"Eyvah Eşimi Kaybettim" Raflarda

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği öğrenimi gören Havvanur Kartal'ın ilk çocuk kitabı 'Eyvah Eşimi Kaybettim!' çıktı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği öğrenimi gören Havvanur Kartal'ın ilk çocuk kitabı 'Eyvah Eşimi Kaybettim!'  çıktı. Çocuklar için şiirler ve şarkılar da yazan Havvanur Kartal'ın  kitabı 'Eyvah Eşimi Kaybettim!' Mahlas  Yayınevi tarafından raflarda ve internet sitelerinde satışa sunuldu.  Havvanur  Kartal Kimdir? Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 11.11.2001 tarihinde doğan Havvanur  Kartal Liseyi Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesinde birincilikle tamamlamış  ve şu an Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği okumaktadır.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği öğrenimi gören Havvanur Kartal'ın ilk çocuk kitabı 'Eyvah Eşimi Kaybettim!' çıktı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği öğrenimi gören Havvanur Kartal'ın ilk çocuk kitabı 'Eyvah Eşimi Kaybettim!'  çıktı.

Çocuklar için şiirler ve şarkılar da yazan Havvanur Kartal'ın  kitabı 'Eyvah Eşimi Kaybettim!' Mahlas  Yayınevi tarafından raflarda ve internet sitelerinde satışa sunuldu. 


Havvanur  Kartal Kimdir?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 11.11.2001 tarihinde doğan Havvanur  Kartal Liseyi Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesinde birincilikle tamamlamış  ve şu an Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği okumaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.