Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ak Partide aday adayı hareketliliği başladı

21.11.2023 - 21:26, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2209+ kez okundu.
 

Ak Partide aday adayı hareketliliği başladı

31 Mart yerel seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru hareketliliği başladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru hareketliliği başladı.   31 Mart yerel seçimleri için ada adaylığı başvuru süresinin yarın sona ereceği Ak Parti’de Vezirköprü  Belediye Başkan aday adaylığında  bu gün başvurular hız kazandı.   Vezirköprü’de  Ak Partiden Belediye Başkan aday adaylığına ilk başvuruyu Tahir Çelebi yapmıştı. Bu gün Necmi Sarıkaya, Mehmet Kurt, Osman Aker, İbrahim Uğurlu ve Uğur Yazıcı’da Ak Parti’ye  başvurularını yaptılar.   Murathan Yalçın, Avukat Havva Şen Saygın, Eczacı Ahmet Muştu’nun  yarın  belediye başkan aday adaylığı başvuru yapması bekleniyor.  
31 Mart yerel seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru hareketliliği başladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru hareketliliği başladı.

 

31 Mart yerel seçimleri için ada adaylığı başvuru süresinin yarın sona ereceği Ak Parti’de Vezirköprü  Belediye Başkan aday adaylığında  bu gün başvurular hız kazandı.

 

Vezirköprü’de  Ak Partiden Belediye Başkan aday adaylığına ilk başvuruyu Tahir Çelebi yapmıştı. Bu gün Necmi Sarıkaya, Mehmet Kurt, Osman Aker, İbrahim Uğurlu ve Uğur Yazıcı’da Ak Parti’ye  başvurularını yaptılar.

 

Murathan Yalçın, Avukat Havva Şen Saygın, Eczacı Ahmet Muştu’nun  yarın  belediye başkan aday adaylığı başvuru yapması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.