Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KELEMBABA BALIK RESTORANI HİZMETE AÇILDI

YEREL 18.11.2023 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 798+ kez okundu.
 

KELEMBABA BALIK RESTORANI HİZMETE AÇILDI

Vezirköprü Esentepe Mahallesi Ömer Halis Demir Caddesi üzerinde Kelembaba Balık Restaurant törenle hizmete açıldı
Vezirköprü Esentepe Mahallesi Ömer Halis Demir Caddesi üzerinde Kelembaba Balık Restaurant törenle hizmete açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı  Balık Restorant’ın açılış kurdalesini Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve protokol üyeleri kesti. Kelembaba Balık Restaurant işletme sahibi Ahmet Yiğit :” Vezirköprü’de balık yeme kültürü gelişti. Müşterilemizin talebi üzerine ilçe merkezinde de  bir balık lokantasına ihtiyaç olduğunu gördük. Temiz ve konforlu bir ortamda müşterilemize hizmet vereceğiz. Gerektiğinde evlere servis yapacağız” dedi.   Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlarında ilgisi büyüktü. 
Vezirköprü Esentepe Mahallesi Ömer Halis Demir Caddesi üzerinde Kelembaba Balık Restaurant törenle hizmete açıldı
Vezirköprü Esentepe Mahallesi Ömer Halis Demir Caddesi üzerinde Kelembaba Balık Restaurant törenle hizmete açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı  Balık Restorant’ın açılış kurdalesini Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve protokol üyeleri kesti. Kelembaba Balık Restaurant işletme sahibi Ahmet Yiğit :” Vezirköprü’de balık yeme kültürü gelişti. Müşterilemizin talebi üzerine ilçe merkezinde de  bir balık lokantasına ihtiyaç olduğunu gördük. Temiz ve konforlu bir ortamda müşterilemize hizmet vereceğiz. Gerektiğinde evlere servis yapacağız” dedi.
 
Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlarında ilgisi büyüktü. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.