Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Çoban

YEREL 18.11.2023 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2152+ kez okundu.
 

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Çoban

Çoban ,Vezirköprü için kolları sıvadı..
Çoban ,Vezirköprü için kolları sıvadı..   Vezirköprü’de değişim ve gelişim için tam zamanı! Haydi hep birlikte Türkiye yüzyılını yakalamaya!   Yıllardır siyasi çekişmelerden dolayı memleketimize hiçbir yatırım gelmediği gibi koskocaman bir köy olmaktan öteye de gidememiştir. Bu düsturla kendimizi sorumlu hissederek hiçbir siyasi partiyi kullanmadan belediye başkanlığında bağımsız diye adlandırdığımız Mustafa Çoban ismiyle çıkmış bulunuyoruz. Hedeflerimiz: iş gücünü artırmak, istihdam sağlamak, göçü önlemek ve geriye göçe teşvik etmek.   Tarım endüstrisi kurup köylerimizdeki bayan vatandaşlarımıza iş imkânı ve emekli olmalarını sağlamaktır.   Kenevir Endüstrisini sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi Vezirköprü’ye kazandırmak ve daha çok yatırımcı çekmektir. Köylerimiz de dahil olmak üzere tüm ilçemize ücretsiz internet sağlamak, tarıma dayalı Organize Sanayisi kurmak, ilçe turizmini geliştirmek, gençlerimize sosyal aktivite alanları ve imkanları sağlamaktır. Bu yapacaklarımız belediye olarak halkımıza hizmetlerimiz dışındaki çalışmalarımız olacaktır.
Çoban ,Vezirköprü için kolları sıvadı..

Çoban ,Vezirköprü için kolları sıvadı..

 

Vezirköprü’de değişim ve gelişim için tam zamanı! Haydi hep birlikte Türkiye yüzyılını yakalamaya!

 

Yıllardır siyasi çekişmelerden dolayı memleketimize hiçbir yatırım gelmediği gibi koskocaman bir köy olmaktan öteye de gidememiştir. Bu düsturla kendimizi sorumlu hissederek hiçbir siyasi partiyi kullanmadan belediye başkanlığında bağımsız diye adlandırdığımız Mustafa Çoban ismiyle çıkmış bulunuyoruz.
Hedeflerimiz: iş gücünü artırmak, istihdam sağlamak, göçü önlemek ve geriye göçe teşvik etmek.

 

Tarım endüstrisi kurup köylerimizdeki bayan vatandaşlarımıza iş imkânı ve emekli olmalarını sağlamaktır.

 

Kenevir Endüstrisini sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi Vezirköprü’ye kazandırmak ve daha çok yatırımcı çekmektir. Köylerimiz de dahil olmak üzere tüm ilçemize ücretsiz internet sağlamak, tarıma dayalı Organize Sanayisi kurmak, ilçe turizmini geliştirmek, gençlerimize sosyal aktivite alanları ve imkanları sağlamaktır. Bu yapacaklarımız belediye olarak halkımıza hizmetlerimiz dışındaki çalışmalarımız olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.