“Vezirköprü Saadet Belediyeciliği ile Tanışacak!”

YEREL 18.11.2023 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1838+ kez okundu.
 

“Vezirköprü Saadet Belediyeciliği ile Tanışacak!”

Yerel seçimlere sayılı günlerin kalmasıyla siyasi partilerde hareketlilik arttı.
Yerel seçimlere sayılı günlerin kalmasıyla siyasi partilerde hareketlilik arttı.   Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Başkan Yardımcıları Necati Yusufoğlu, Şakir Turhan ve İlçe Başkanı Veysel Bozdemir  Özlem Gazetesi’ni ziyaret  ederek 2024 mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını anlattılar.    Gazetemiz Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca’ya  çalışmaları hakkında bilgi veren Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk : “ Türkiye’de Saadet Belediyeciliği Konya  ilinde başladı. Konya örnek alınarak diğer büyük şehirle Saadetli  belediye başkanları kazanarak,  ülkemizde belediyeciliğin nasıl yapılacağını öğrettiler. Belediyelerde ki başarımız bizi iktidar yaptı. Rahmetli başbakanımız Necmettin Erbakan iktidarında çiftçi, esnaf, memur ve emekli en rahat dönemini yaşadı. “ dedi.   İl Başkan Yardımcısı Öztürk :” Saadet Belediyeciliğinin olduğu yerde, göç olmaz,  işsizlik olmaz. Hırsızlık olmaz, yolsuzluk olmaz, ayırmacılık olmaz, her şey şeffaf ve adil olur.  O şehrin insanları mutlu ve huzurlu olur. Yirmi yıldır Vezirköprü’yü yöneten Ak Partili belediye başkanlarının ilçeyi iyi yönetemediklerine şahit olduk. Vezirköprülü hemşerilerime çağrım, verin yetkiyi Saadet Partisi’nin çıkartacağı belediye başkanı adayına  görün hizmetleri ve Saadet Partisi Belediyecilik farkını” dedi.   Vezirköprü’de güçlü ve toplumun her kesimlerinin kabul gördüğü bir isimle 2024 belediye seçimlerine hazırlandıklarını söyleyen Başkan Öztürk : “ Osmanlı dönemine Vezirler Sadrazamlar vermiş kadim şehir Vezirler diyarı Vezirköprü bu sefer Saadet Partisi’nin adayını destekleyerek SAADET belediyesiyle tanışacak.  Biz Vezirköprü’den çok umutluyuz. Vezirköprü değişim istiyor. Saadetli belediyecilik hizmetlerine projelerine hasret kalmış. İnşallah Saadet Partisi’nin belediye başkanıyla kazanacağız ve başaracağız” şeklinde ifade etti. 
Yerel seçimlere sayılı günlerin kalmasıyla siyasi partilerde hareketlilik arttı.

Yerel seçimlere sayılı günlerin kalmasıyla siyasi partilerde hareketlilik arttı.

 

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, Başkan Yardımcıları Necati Yusufoğlu, Şakir Turhan ve İlçe Başkanı Veysel Bozdemir  Özlem Gazetesi’ni ziyaret  ederek 2024 mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını anlattılar. 

 

Gazetemiz Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca’ya  çalışmaları hakkında bilgi veren Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk : “ Türkiye’de Saadet Belediyeciliği Konya  ilinde başladı. Konya örnek alınarak diğer büyük şehirle Saadetli  belediye başkanları kazanarak,  ülkemizde belediyeciliğin nasıl yapılacağını öğrettiler. Belediyelerde ki başarımız bizi iktidar yaptı. Rahmetli başbakanımız Necmettin Erbakan iktidarında çiftçi, esnaf, memur ve emekli en rahat dönemini yaşadı. “ dedi.

 

İl Başkan Yardımcısı Öztürk :” Saadet Belediyeciliğinin olduğu yerde, göç olmaz,  işsizlik olmaz. Hırsızlık olmaz, yolsuzluk olmaz, ayırmacılık olmaz, her şey şeffaf ve adil olur.  O şehrin insanları mutlu ve huzurlu olur. Yirmi yıldır Vezirköprü’yü yöneten Ak Partili belediye başkanlarının ilçeyi iyi yönetemediklerine şahit olduk. Vezirköprülü hemşerilerime çağrım, verin yetkiyi Saadet Partisi’nin çıkartacağı belediye başkanı adayına  görün hizmetleri ve Saadet Partisi Belediyecilik farkını” dedi.

 

Vezirköprü’de güçlü ve toplumun her kesimlerinin kabul gördüğü bir isimle 2024 belediye seçimlerine hazırlandıklarını söyleyen Başkan Öztürk : “ Osmanlı dönemine Vezirler Sadrazamlar vermiş kadim şehir Vezirler diyarı Vezirköprü bu sefer Saadet Partisi’nin adayını destekleyerek SAADET belediyesiyle tanışacak. 


Biz Vezirköprü’den çok umutluyuz. Vezirköprü değişim istiyor. Saadetli belediyecilik hizmetlerine projelerine hasret kalmış. İnşallah Saadet Partisi’nin belediye başkanıyla kazanacağız ve başaracağız” şeklinde ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.