Belediye Başkan Aday Adayı Aker’in Ankara Çıkarması

YEREL 18.11.2023 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1840+ kez okundu.
 

Belediye Başkan Aday Adayı Aker’in Ankara Çıkarması

Ak Parti 26. Dönem Samsun Milletvekili Adayı Osman Aker Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için Ankara’da bir dizi görüşmeler yaptı.
Ak Parti 26. Dönem Samsun  Milletvekili Adayı Osman Aker  Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için Ankara’da bir dizi görüşmeler yaptı.  Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Aker,  Ankara’da faaliyet gösteren Dernekler, Platform ve  Federasyon yöneticileriyle görüştü.  TBMM’de Samsun Milletvekillerini ziayet etti.  Daha sonra Ak Parti Genel Merkezini de ziyaret  eden  Osman Aker   Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunacağını belirtti.  Yerel Yönetimler alanında mastır ve yüksek lisans  yapan Ak Parti Milletvekili adayı ve Vezirköprü Belediye Başkan aday adayı Osman Aker :” Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Vezirköprü metal yorgunluğundan kurtulup , genç ve yeni yüzlerle 2024 seçimlerine gidecektir. Vezirköprülü hemşerilerimizin desteği ile hep birlikte başaracağız. Dedi   
Ak Parti 26. Dönem Samsun Milletvekili Adayı Osman Aker Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için Ankara’da bir dizi görüşmeler yaptı.

Ak Parti 26. Dönem Samsun  Milletvekili Adayı Osman Aker  Vezirköprü Belediye Başkan aday adaylığı için Ankara’da bir dizi görüşmeler yaptı. 


Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Aker,  Ankara’da faaliyet gösteren Dernekler, Platform ve  Federasyon yöneticileriyle görüştü.  TBMM’de Samsun Milletvekillerini ziayet etti. 


Daha sonra Ak Parti Genel Merkezini de ziyaret  eden  Osman Aker   Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunacağını belirtti. 


Yerel Yönetimler alanında mastır ve yüksek lisans  yapan Ak Parti Milletvekili adayı ve Vezirköprü Belediye Başkan aday adayı Osman Aker :” Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Vezirköprü metal yorgunluğundan kurtulup , genç ve yeni yüzlerle 2024 seçimlerine gidecektir. Vezirköprülü hemşerilerimizin desteği ile hep birlikte başaracağız. Dedi 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.