Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü Ak Parti’de Aktif Siyaset Yapanlarda Hareketlilik

YEREL 18.11.2023 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1420+ kez okundu.
 

Vezirköprü Ak Parti’de Aktif Siyaset Yapanlarda Hareketlilik

Ak Parti’de kurulduğundan bu güne Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aktif siyaset yapmış, isimler Vezirköprü’de 2024 seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkanlığı yarışında yeni yüzlerle gitmesi yönünde çalışmalar yaptığı belirtildi.
Ak Parti’de  kurulduğundan bu güne  Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aktif siyaset yapmış,  isimler Vezirköprü’de 2024 seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkanlığı yarışında yeni yüzlerle gitmesi yönünde çalışmalar yaptığı belirtildi.   Adalet ve Kalkınma  Partisi’nin kurucuları, önceki ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri mahalle temsilcileri  bir araya geldi. 2024 seçimlerinde Vezirköprü’de belediye başkanlığı aday adaylığı için  genç heyecanlı  ve yeni yüzler aday adaylarının yarışta olmaları yönünde fikir alış verişinde bulundukları  kaydedildi.    Edinilen bilgiye göre;   Vezirköprü’de  Ak Parti’de hangi  isimlerle belediye seçimleri yarışında olunur ise;  bütün kırgınları toparlayacak, herkesi kucaklayacak ve  daha iyi sonuç alınacağı yönünde  rapor hazırlığı içinde olunduğu öğrenildi. 
Ak Parti’de kurulduğundan bu güne Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aktif siyaset yapmış, isimler Vezirköprü’de 2024 seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkanlığı yarışında yeni yüzlerle gitmesi yönünde çalışmalar yaptığı belirtildi.

Ak Parti’de  kurulduğundan bu güne  Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aktif siyaset yapmış,  isimler Vezirköprü’de 2024 seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkanlığı yarışında yeni yüzlerle gitmesi yönünde çalışmalar yaptığı belirtildi.

 

Adalet ve Kalkınma  Partisi’nin kurucuları, önceki ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri mahalle temsilcileri  bir araya geldi. 2024 seçimlerinde Vezirköprü’de belediye başkanlığı aday adaylığı için  genç heyecanlı  ve yeni yüzler aday adaylarının yarışta olmaları yönünde fikir alış verişinde bulundukları  kaydedildi. 

 

Edinilen bilgiye göre;   Vezirköprü’de  Ak Parti’de hangi  isimlerle belediye seçimleri yarışında olunur ise;  bütün kırgınları toparlayacak, herkesi kucaklayacak ve  daha iyi sonuç alınacağı yönünde  rapor hazırlığı içinde olunduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.