VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR MAĞLUBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Spor 15.11.2023 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1702+ kez okundu.
 

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR MAĞLUBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Samsun Süper Amatör Büyükler liginde mücadele eden Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı mağlubiyet serisine devam ediyor.
Samsun Süper Amatör Büyükler liginde mücadele eden Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı mağlubiyet serisine devam ediyor.    Bu sezon kötü sonuçlar alan takım da işler yolunda gitmiyor. Sezona transfer yapmadan kendi gençleri ile başlayıp yoluna devam eden takım da, şu ana kadar oynanan 4 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Tehlike çanlarının iyice çalmaya başladığı bu ara çok acil olarak yönetimin bir şeyler yapması şart. Rakiplerin durumu ortada. Buna karşın takımımızın durumu da ortada. Hiç transfer yapmadan güçlü rakiplerle mücadele etmek çok zor. Bu sebeple eksik görülen yerlere transfer yapmaları gerekiyor.   Ligin 4.hafta mücadelesinde deplasmanında karşılaştığı Çarşamba Gençlergücü futbol takımına 5-2 mağlup olarak ligin dibine demir attı. Bu karşılaşma ile ligde toplam 4 maç oynayan Vezirköprü Belediye Spor kalesinde 19 gol görürken, rakip filelere 2 gol atabildi. Henüz puan alamayan takımın eksi 17 avarajı var.  Bu kötü gidişata dur demek için acilen önlem alınması gerekiyor. Belki bir kaç transfer ile lige tutunma şansı olabilir. Ancak kendi kaderine terkedilmiş durumda ki takımın bu şekilde lig te kalması çok zor.    Bu hafta dinlenecek olan takımın bir sonra ki haftada rakibi Telekom Spor. Ligin 6.haftasında Samsun Deplasmanında karşılaşılaşacağı bu maçı mutlak surette kazanması gerekiyor. Eğer kazanamazsa büyük ölçü de lig te kalma umutları tükenecek. 
Samsun Süper Amatör Büyükler liginde mücadele eden Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı mağlubiyet serisine devam ediyor.

Samsun Süper Amatör Büyükler liginde mücadele eden Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı mağlubiyet serisine devam ediyor. 

 

Bu sezon kötü sonuçlar alan takım da işler yolunda gitmiyor. Sezona transfer yapmadan kendi gençleri ile başlayıp yoluna devam eden takım da, şu ana kadar oynanan 4 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Tehlike çanlarının iyice çalmaya başladığı bu ara çok acil olarak yönetimin bir şeyler yapması şart. Rakiplerin durumu ortada. Buna karşın takımımızın durumu da ortada. Hiç transfer yapmadan güçlü rakiplerle mücadele etmek çok zor. Bu sebeple eksik görülen yerlere transfer yapmaları gerekiyor.

 

Ligin 4.hafta mücadelesinde deplasmanında karşılaştığı Çarşamba Gençlergücü futbol takımına 5-2 mağlup olarak ligin dibine demir attı. Bu karşılaşma ile ligde toplam 4 maç oynayan Vezirköprü Belediye Spor kalesinde 19 gol görürken, rakip filelere 2 gol atabildi. Henüz puan alamayan takımın eksi 17 avarajı var. 
Bu kötü gidişata dur demek için acilen önlem alınması gerekiyor. Belki bir kaç transfer ile lige tutunma şansı olabilir. Ancak kendi kaderine terkedilmiş durumda ki takımın bu şekilde lig te kalması çok zor. 

 

Bu hafta dinlenecek olan takımın bir sonra ki haftada rakibi Telekom Spor. Ligin 6.haftasında Samsun Deplasmanında karşılaşılaşacağı bu maçı mutlak surette kazanması gerekiyor. Eğer kazanamazsa büyük ölçü de lig te kalma umutları tükenecek. 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.