Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kaylar Köprüsü Yıkıldı

YEREL 15.11.2023 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1675+ kez okundu.
 

Kaylar Köprüsü Yıkıldı

Yıkılma tehlikesiyle sürekli gündem olan Kaylar Köprüsü’nün yıkımı kontrollü bir şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşti.
Yıkılma tehlikesiyle sürekli gündem olan Kaylar Köprüsü’nün yıkımı kontrollü bir şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşti.   Vezirköprü ilçesi Bahçelievler Mahallesi Kaylar bölgesinde  bulunan köprü Samsun Büyük Şehir Belediyesi ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı.   Bu yıl yaşanan sel felaketlerinden sonra çaplaşma meydana gelen Kaylar Köprüsü ile alakalı  köprüden geçen vatandaşlar tedirgin diye birkaç kez haberlerimizle uyarmıştık.   16 Mahallenin  ilçeye ulaşımını sağlayan köprü dar olması nedeniyle tek araç geçebiliyordu.   16 Mahallenin ilçe merkezine ulaşımını sağlayan ve Bafra İlçesine ulaşım amacı ile de kullanılan Kaylar köprüsü hem meydana gelen çaplaşma hem de tek araç geçecek kadar dar olması nedeniyle ihtiyaca cevap vermiyordu. Samsun Büyük Şehir belediyesi ekiplerince kepçe yardımıyla kontrollü bir şekilde yıkımı gerçekleştirilen köprünün yerine yenisi inşa edilecek.   Köprü’nün yıkılmasının ardından ulaşım köprünün yanından oluşturulan servis yolundan sağlanmaya başlandı.
Yıkılma tehlikesiyle sürekli gündem olan Kaylar Köprüsü’nün yıkımı kontrollü bir şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşti.

Yıkılma tehlikesiyle sürekli gündem olan Kaylar Köprüsü’nün yıkımı kontrollü bir şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşti.

 

Vezirköprü ilçesi Bahçelievler Mahallesi Kaylar bölgesinde  bulunan köprü Samsun Büyük Şehir Belediyesi ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı.

 

Bu yıl yaşanan sel felaketlerinden sonra çaplaşma meydana gelen Kaylar Köprüsü ile alakalı  köprüden geçen vatandaşlar tedirgin diye birkaç kez haberlerimizle uyarmıştık.

 

16 Mahallenin  ilçeye ulaşımını sağlayan köprü dar olması nedeniyle tek araç geçebiliyordu.

 

16 Mahallenin ilçe merkezine ulaşımını sağlayan ve Bafra İlçesine ulaşım amacı ile de kullanılan Kaylar köprüsü hem meydana gelen çaplaşma hem de tek araç geçecek kadar dar olması nedeniyle ihtiyaca cevap vermiyordu. Samsun Büyük Şehir belediyesi ekiplerince kepçe yardımıyla kontrollü bir şekilde yıkımı gerçekleştirilen köprünün yerine yenisi inşa edilecek.

 

Köprü’nün yıkılmasının ardından ulaşım köprünün yanından oluşturulan servis yolundan sağlanmaya başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.