Ak Parti’den Özlem Gazetesi’ne 30. yayım yıl ziyareti

YEREL 15.11.2023 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1663+ kez okundu.
 

Ak Parti’den Özlem Gazetesi’ne 30. yayım yıl ziyareti

Ak Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Av. Murat Gül ve yönetimi kurulu üyeleri Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin kuruluşunun 30 yayım yılı nedeniyle gazeteyi ziyaret ettiler.
Ak Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Av. Murat Gül ve yönetimi kurulu üyeleri Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin kuruluşunun 30 yayım yılı nedeniyle gazeteyi  ziyaret ettiler.   Başkan Gül :” Vezirköprü’de başarılı bir şekilde otuz yıldır gazetecilik alanında hizmet veren, vatandaş ile Kurum ve kuruluşlar arasında köprü görevi gören,  ilçemizin yerel gazetesi Özlem Gazetesi’nin, kurucu, yönetici ve çalışanlarına  başarılar diliyorum. İlçemize ve bölgemize verdiği katkı ve özverili  hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.   Önceki dönem  ilçe başkanı Mehmet Kurt’un belediye başkan aday adaylığı için istifası sonrası yeni göreve getirilen,  çiçeği burnunda Av. Murat Gül ,  Gazetemiz Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca’ya çalışmaları hakkında bilgiler verdi.   Ak Parti ilçe Başkanı Gül  : “ Yönetimimizi belirledik. Çalışmalarımıza başladık, İl Başkanımızı , Büyükşehir belediye başkanımızı ve bazı kurumların müdürleriyle görüşme yaptık. İlçemizin sorunlarını tespit ederek,  çözüm yol haritasını belirleyip,Vezirköprü’müz için gece gündüz çalışmak üzere  ekibimiz ile birlikte kolları sıvadık.    Önümüzde  çok önemsediğimiz bir yerel yönetimler seçimi var. Partimiz teveccüh edilen parti. Önceki dönemlerde olduğu gibi belediye başkanlığına, belediye meclis üyeliği aday adaylıkları  için müracaatlar olacak. Herkesin aday adayı olması en doğal hakkı.  Partimizin kapıları aday olacak,  bütün herkese açık” dedi.   İlçe Başkanı Av. Murat Gül’e Yönetim Kurulu Üyeleri Hadi Çelebi, Osman Karaca  ve Ünal Teber eşlik etti.   
Ak Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Av. Murat Gül ve yönetimi kurulu üyeleri Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin kuruluşunun 30 yayım yılı nedeniyle gazeteyi ziyaret ettiler.

Ak Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Av. Murat Gül ve yönetimi kurulu üyeleri Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin kuruluşunun 30 yayım yılı nedeniyle gazeteyi  ziyaret ettiler.

 

Başkan Gül :” Vezirköprü’de başarılı bir şekilde otuz yıldır gazetecilik alanında hizmet veren, vatandaş ile Kurum ve kuruluşlar arasında köprü görevi gören,  ilçemizin yerel gazetesi Özlem Gazetesi’nin, kurucu, yönetici ve çalışanlarına  başarılar diliyorum. İlçemize ve bölgemize verdiği katkı ve özverili  hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Önceki dönem  ilçe başkanı Mehmet Kurt’un belediye başkan aday adaylığı için istifası sonrası yeni göreve getirilen,  çiçeği burnunda Av. Murat Gül ,  Gazetemiz Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca’ya çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Ak Parti ilçe Başkanı Gül  : “ Yönetimimizi belirledik. Çalışmalarımıza başladık, İl Başkanımızı , Büyükşehir belediye başkanımızı ve bazı kurumların müdürleriyle görüşme yaptık. İlçemizin sorunlarını tespit ederek,  çözüm yol haritasını belirleyip,Vezirköprü’müz için gece gündüz çalışmak üzere  ekibimiz ile birlikte kolları sıvadık. 

 

Önümüzde  çok önemsediğimiz bir yerel yönetimler seçimi var. Partimiz teveccüh edilen parti. Önceki dönemlerde olduğu gibi belediye başkanlığına, belediye meclis üyeliği aday adaylıkları  için müracaatlar olacak. Herkesin aday adayı olması en doğal hakkı.  Partimizin kapıları aday olacak,  bütün herkese açık” dedi.

 

İlçe Başkanı Av. Murat Gül’e Yönetim Kurulu Üyeleri Hadi Çelebi, Osman Karaca  ve Ünal Teber eşlik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.