Ambulans Helikopter Küçük Hasta Kız İçin Havalandı

YEREL 15.11.2023 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2160+ kez okundu.
 

Ambulans Helikopter Küçük Hasta Kız İçin Havalandı

Bir süre önce karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Bir süre önce  karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.   Hastalanan küçük kızın yardımına ambulans helikopter yetişti.   Samsun’da daha önce karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca ambulans helikopter ile hastaneye sevk edildi.   Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden ve daha önce karaciğer nakli yapılan 2 yaşındaki Gökçe Y., kan şekeri 13’e düşünce, 112 Acil tarafından  Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.    Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde  ataklar  geçiren Gökçe Y., doktorlar tarafından yapılan müdahalelerin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkine karar verildi.    Samsun’dan havalanan Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans helikopter Vezirköprü ilçesine giderek Gökçe Y.’yi alıp Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü.
Bir süre önce karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Bir süre önce  karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca ambulans helikopter ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

 

Hastalanan küçük kızın yardımına ambulans helikopter yetişti.

 

Samsun’da daha önce karaciğer nakli olan 2 yaşındaki kız çocuğu hastalanınca ambulans helikopter ile hastaneye sevk edildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden ve daha önce karaciğer nakli yapılan 2 yaşındaki Gökçe Y., kan şekeri 13’e düşünce, 112 Acil tarafından  Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

 

Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde  ataklar  geçiren Gökçe Y., doktorlar tarafından yapılan müdahalelerin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkine karar verildi. 

 

Samsun’dan havalanan Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans helikopter Vezirköprü ilçesine giderek Gökçe Y.’yi alıp Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.