Semra Ersoy Esentepe Mahallesine Tekrar Aday olduğunu açıkladı.

11.11.2023 - 22:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2120+ kez okundu.
 

Semra Ersoy Esentepe Mahallesine Tekrar Aday olduğunu açıkladı.

"Mahallemizi cazibe merkezi yapmaya kararlıyım" diyen Esentepe Mahalle Muhtarı Semra Ersoy 4.kez muhtar adayı olduğunu açıkladı.
  "Mahallemizi cazibe merkezi yapmaya kararlıyım" diyen Semra Ersoy 4.kez muhtar adayı olduğunu açıkladı. Ersoy ; “Üç dönemlik muhtarlık sürecinde büyük çaba, emek, zaman, enerji ve kararlılıkla mahallemizi  tercih edilen duruma getirdik. Bu başarı Kurumlar arası yazışma, görüşme,  ısrarla işi takip etme, sadece ve sadece muhtarlık hizmeti vermenin sonucudur.  Bütün mesaim  ve zamanım muhtarlık hizmeti için harcadım” dedi.  Ersoy’dan Yeni Müjdeler;  Mahallesine yapılacak yeni yatırımların müjdesini veren Semra Ersoy; “Esentepe Mahallemize Yeni ortaokul, Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü ve Aile Sağlık Merkezinin temellerinin atılması için aynı kararlılık ve mücadele ile devam edeceğiz. Her birinin tapusu çoktan ilgili bakanlıklara gönderilmiştir. Mahalle sakinlerimize müjdeliyorum” diye söyledi.
"Mahallemizi cazibe merkezi yapmaya kararlıyım" diyen Esentepe Mahalle Muhtarı Semra Ersoy 4.kez muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

"Mahallemizi cazibe merkezi yapmaya kararlıyım" diyen Semra Ersoy 4.kez muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Ersoy ; “Üç dönemlik muhtarlık sürecinde büyük çaba, emek, zaman, enerji ve kararlılıkla mahallemizi  tercih edilen duruma getirdik. Bu başarı Kurumlar arası yazışma, görüşme,  ısrarla işi takip etme, sadece ve sadece muhtarlık hizmeti vermenin sonucudur.  Bütün mesaim  ve zamanım muhtarlık hizmeti için harcadım” dedi.

 Ersoy’dan Yeni Müjdeler; 

Mahallesine yapılacak yeni yatırımların müjdesini veren Semra Ersoy; “Esentepe Mahallemize Yeni ortaokul, Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü ve Aile Sağlık Merkezinin temellerinin atılması için aynı kararlılık ve mücadele ile devam edeceğiz. Her birinin tapusu çoktan ilgili bakanlıklara gönderilmiştir. Mahalle sakinlerimize müjdeliyorum” diye söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.