Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesinden Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliği

YEREL 09.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2071+ kez okundu.
 

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesinden Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliği

Her yıl ülkemizde 2-8 Kasım tarihleri lösemili çocuklara destek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Lösemili Çocuklar Haftası" olarak kutlanmaktadır.
Her yıl ülkemizde 2-8 Kasım tarihleri, lösemili çocuklara destek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Lösemili Çocuklar Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğuna dikkat çekmek ve toplumda bilinç oluşturmak amacıyla löseminin sembol rengi olan turuncu ile farkındalık yaratmayı hedefledi.   Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi öğrencileri de  hem LÖSEV'in bu hareketine destek vermek hem de Lösemili çocukların mücadelesine katkı sağlamak için turuncu kıyafet giyip Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi bahçesinde turuncu kalp oluşturdu.   Ayrıca Okul Müdürü Erkan Ulaşır ve Biyoloji öğretmeni Tuba Özdemir öğrencilere 'Lösemili çocuklara destek olmanın önemi ve  löseminin tedavi edilebilirliği' hakkında kısa bir sunum yaptı.   Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Ulaşır "Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz."dedi.
Her yıl ülkemizde 2-8 Kasım tarihleri lösemili çocuklara destek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Lösemili Çocuklar Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Her yıl ülkemizde 2-8 Kasım tarihleri, lösemili çocuklara destek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Lösemili Çocuklar Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğuna dikkat çekmek ve toplumda bilinç oluşturmak amacıyla löseminin sembol rengi olan turuncu ile farkındalık yaratmayı hedefledi.

 

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi öğrencileri de  hem LÖSEV'in bu hareketine destek vermek hem de Lösemili çocukların mücadelesine katkı sağlamak için turuncu kıyafet giyip Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi bahçesinde turuncu kalp oluşturdu.

 

Ayrıca Okul Müdürü Erkan Ulaşır ve Biyoloji öğretmeni Tuba Özdemir öğrencilere 'Lösemili çocuklara destek olmanın önemi ve  löseminin tedavi edilebilirliği' hakkında kısa bir sunum yaptı.

 

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Ulaşır "Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.