Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özlem Gazetesi Çiçek Bahçesine Döndü

04.11.2023 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1957+ kez okundu.
 

Özlem Gazetesi Çiçek Bahçesine Döndü

Vezirköprü Özlem Gazetesi 30. yılında çiçek bahçesine döndü.
Vezirköprü Özlem Gazetesi 30.yılında çiçek bahçesine döndü.   24 Ekim 1994 yılında yayım hayatına başlayan, Vezirköprü Özlem Gazetesi ilçemize ve bölgeye basın  alanında hizmet vermeye başladı.   Vezirköprü Özlem Gazetesi aralıksız yayım hayatını sürdürerek,  29 yılı geride bırakıp, 30. yıldan gün alarak, Vezirköprü’nün, gören  gözü, işiten kulağı , konuşan dili  ve yazan kalemi olma yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.   Okurlarımız  Özlem Gazetesi Ofisini, çiçek bahçesine çevirdiler.    Gazetenin yayım yılının 30. yıl dönümü nedeniyle, kurum ve kuruluşların müdürleri, gazete okurları, Vezirköprü Siyasi Partilerin ilçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri her yıl olduğu gibi 30. yıl dönümünde de Özlem Gazetesini yalnız bırakmayıp,  bu mutlu günümüze  ortak olarak Ofisi çiçek bahçesine çevirdiler.    "Çok sayıda okurumuz, kutlama ziyareti yaparken, çiçek gönderen dostlar gazetemizi çiçek bahçesine çevirdi.  Diğer taraftan çok sayıda okurumuz ve takipçimiz  telefonla arayarak ve sosyal medya hesabında gazetemizin kuruluşunun 30. Yayım yılını kutladılar.  
Vezirköprü Özlem Gazetesi 30. yılında çiçek bahçesine döndü.

Vezirköprü Özlem Gazetesi 30.yılında çiçek bahçesine döndü.

 

24 Ekim 1994 yılında yayım hayatına başlayan, Vezirköprü Özlem Gazetesi ilçemize ve bölgeye basın  alanında hizmet vermeye başladı.

 

Vezirköprü Özlem Gazetesi aralıksız yayım hayatını sürdürerek,  29 yılı geride bırakıp, 30. yıldan gün alarak, Vezirköprü’nün, gören  gözü, işiten kulağı , konuşan dili  ve yazan kalemi olma yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.

 

Okurlarımız  Özlem Gazetesi Ofisini, çiçek bahçesine çevirdiler. 

 

Gazetenin yayım yılının 30. yıl dönümü nedeniyle, kurum ve kuruluşların müdürleri, gazete okurları, Vezirköprü Siyasi Partilerin ilçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri her yıl olduğu gibi 30. yıl dönümünde de Özlem Gazetesini yalnız bırakmayıp,  bu mutlu günümüze  ortak olarak Ofisi çiçek bahçesine çevirdiler. 

 

"Çok sayıda okurumuz, kutlama ziyareti yaparken, çiçek gönderen dostlar gazetemizi çiçek bahçesine çevirdi.  Diğer taraftan çok sayıda okurumuz ve takipçimiz  telefonla arayarak ve sosyal medya hesabında gazetemizin kuruluşunun 30. Yayım yılını kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.