VEDOY'dan 100. Yıl Yürüşü

YEREL 02.11.2023 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1367+ kez okundu.
 

VEDOY'dan 100. Yıl Yürüşü

Vezirköprü Doğa Yürüyüşü Grubu (VEDOY) doğada 100. yıl Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü yaptı.
Vezirköprü Doğa Yürüyüşü Grubu (VEDOY) doğada 100. yıl Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü yaptı.   VEDOY Kunduz Ormanlarında Cumhuriyet Bayramı doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.   Yürüyüşe, İlçede doğa yürüyüşüne gönül vermiş katılımcılarıyla etkinlik sorumlusu Murat Çakır ve grup sorumlusu Ahmet Korkmaz liderliğinde Samsun'dan gelen 20 misafiriyle toplamda 85 kişi katıldı.   Samsun'dan gelen misafirler kunduz ormanlarına ilk defa geldiklerini, sonbaharın her rengini görüp hayran kaldıklarını ifade ettiler.   Katılımcılar çok keyifli bir doğa yürüyüşü geçirdiklerini ifade ederek, organizasyon için VEDOY (Vezirköprü Doğa Yürüyüşü) ekibine teşekkür ettiler.
Vezirköprü Doğa Yürüyüşü Grubu (VEDOY) doğada 100. yıl Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü yaptı.

Vezirköprü Doğa Yürüyüşü Grubu (VEDOY) doğada 100. yıl Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü yaptı.

 

VEDOY Kunduz Ormanlarında Cumhuriyet Bayramı doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

Yürüyüşe, İlçede doğa yürüyüşüne gönül vermiş katılımcılarıyla etkinlik sorumlusu Murat Çakır ve grup sorumlusu Ahmet Korkmaz liderliğinde Samsun'dan gelen 20 misafiriyle toplamda 85 kişi katıldı.

 

Samsun'dan gelen misafirler kunduz ormanlarına ilk defa geldiklerini, sonbaharın her rengini görüp hayran kaldıklarını ifade ettiler.

 

Katılımcılar çok keyifli bir doğa yürüyüşü geçirdiklerini ifade ederek, organizasyon için VEDOY (Vezirköprü Doğa Yürüyüşü) ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.