Umre için yola çıkacak Dördüncü Gurup Hazırlıklarını Yapıyor

YEREL 31.10.2023 - 18:26, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1728+ kez okundu.
 

Umre için yola çıkacak Dördüncü Gurup Hazırlıklarını Yapıyor

Umre için yola çıkacak Dördüncü Gurup Hazırlıklarını Yapıyor
Umre için yola çıkacak Dördüncü Gurup  Hazırlıklarını Yapıyor Vezirköprü'de umreye gidecek dördüncü gurupun  seminerleri ve aşıları yapıldı. Dördüncü gurup ile umreye gidecek olanlara, gurup hocaları Aşağı Nalbantlı Camii İmam Hatibi Osman Düzenli, Ganioğlu Camii Müezzini Tahir Tetik, Tacettin Paşa Camii İmam Hatibi Hasan Çetiner eşlik edecek. Düzenlenen seminerde umrede yaşadığı tecrubelerini aktaran İlçe müftülüğü şube müdürü Aziz Demir umrecilere kutsal mekanlarda yapmaları gerek görevleri, ibadetleri ve nasıl davranmaları gerektiği konularında bilgiler verdi.  
Umre için yola çıkacak Dördüncü Gurup Hazırlıklarını Yapıyor

Umre için yola çıkacak Dördüncü Gurup  Hazırlıklarını Yapıyor

Vezirköprü'de umreye gidecek dördüncü gurupun  seminerleri ve aşıları yapıldı.

Dördüncü gurup ile umreye gidecek olanlara, gurup hocaları Aşağı Nalbantlı Camii İmam Hatibi Osman Düzenli, Ganioğlu Camii Müezzini Tahir Tetik, Tacettin Paşa Camii İmam Hatibi Hasan Çetiner eşlik edecek.

Düzenlenen seminerde umrede yaşadığı tecrubelerini aktaran İlçe müftülüğü şube müdürü Aziz Demir umrecilere kutsal mekanlarda yapmaları gerek görevleri, ibadetleri ve nasıl davranmaları gerektiği konularında bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.