Halk Oyunları Gösterisi Vezirköprü'de İlgi Gördü

Kültür 30.10.2023 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1040+ kez okundu.
 

Halk Oyunları Gösterisi Vezirköprü'de İlgi Gördü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü Kütür Merkezinde Halk Oyunları gösterisi yapıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü Kütür Merkezinde Halk Oyunları gösterisi yapıldı.   Vezirköprü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen program 29 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleşti.   Programa, İlçe Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burak Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata ve çok sayıda vatandaşın katılması ile coşkulu bir şekilde izlendi.   Programda konuşma yapan Başkan Edis; " Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için, Yeni Türkiye Yüzyılında daha çok çalışacağımıza inancımız tamdır. Bu cennet misali vatanımızı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz."diye konuştu   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program 100. Yıl Marşının söylenmesi ile son buldu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü Kütür Merkezinde Halk Oyunları gösterisi yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü Kütür Merkezinde Halk Oyunları gösterisi yapıldı.

 

Vezirköprü Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen program 29 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleşti.

 

Programa, İlçe Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burak Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata ve çok sayıda vatandaşın katılması ile coşkulu bir şekilde izlendi.

 

Programda konuşma yapan Başkan Edis; " Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için, Yeni Türkiye Yüzyılında daha çok çalışacağımıza inancımız tamdır. Bu cennet misali vatanımızı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz."diye konuştu

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program 100. Yıl Marşının söylenmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.