Vezirköprü'de Fener Alayı Yürüyüşü Düzenlendi

Gündem 29.10.2023 - 17:26, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2137+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de Fener Alayı Yürüyüşü Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü'de Fener Alayı Yürüyüşü düzenlendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü'de Fener Alayı Yürüyüşü düzenlendi.   Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde fener alayı yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katıldı.   Vezirköprü Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vezirköprü Kızılay Şubesi tarafından organize edilen etkinlikte, Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen asker, polis ve yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrağı, Atatürk fotoğrafı ve meşalelerle yürüyüş yaptı.   Fener Alayı Yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanından başlayarak, Bankalar Caddesi, Havza Caddesi, Çamlık Caddesi, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Eski Belediye önü ve tekrar Cumhuriyet Meydanına gelerek son buldu.   Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşe, çok sayıda vatandaş küçük çocuklarını omuzlarına alarak yürüyüşe katıldığı görüldü.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü'de Fener Alayı Yürüyüşü düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Vezirköprü'de Fener Alayı Yürüyüşü düzenlendi.

 

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde fener alayı yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Vezirköprü Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vezirköprü Kızılay Şubesi tarafından organize edilen etkinlikte, Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen asker, polis ve yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrağı, Atatürk fotoğrafı ve meşalelerle yürüyüş yaptı.

 

Fener Alayı Yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanından başlayarak, Bankalar Caddesi, Havza Caddesi, Çamlık Caddesi, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Eski Belediye önü ve tekrar Cumhuriyet Meydanına gelerek son buldu.

 

Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşe, çok sayıda vatandaş küçük çocuklarını omuzlarına alarak yürüyüşe katıldığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.