Ankara'da feci kaza ; 2 ölü 1 ağır yaralı

29.10.2023 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1302+ kez okundu.
 

Ankara'da feci kaza ; 2 ölü 1 ağır yaralı

Ankara Lalahan'da meydana gelen trafik kazasında Vezirköprülü 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralı.   Ankara Lalahan’da  aracıyla kırmızı ışıkta duran İsmail Akman’a başka bir otomobilin arkadan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada İsmail Akman ve 5 yaşındaki oğlu Poyraz Akman hayatını kaybederken eşi Nurcan Akman’da ağır yaralandı.   Nurcan Akman’ın 8 aylık hamile olduğu karnındaki bebeğinin de hayatını kaybettiği öğrenildi.   Vezirköprü İlçesi Yukarınarlı Mahallesinden İzmir’de ikamet eden Akman ailesi üç gün önce Habibfakı Mahallesinde vefat eden Nurcan Akman’ın annesin cenazesi için Vezirköprü’ye gelmişti. Dün Akşam saatlerinde Yukarınarlı Mahallesinden İzmir’e dönmek için yola çıkan aile Ankara Lalahan’da kaza geçirdi.   Cenazeler Ankara’da yapılacak olan savcılık incelemesinin ardından Vezirköprü ilçesi Yukarınarlı Mahallesinden defnedilecek.
Ankara Lalahan'da meydana gelen trafik kazasında Vezirköprülü 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralı.

 

Ankara Lalahan’da  aracıyla kırmızı ışıkta duran İsmail Akman’a başka bir otomobilin arkadan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada İsmail Akman ve 5 yaşındaki oğlu Poyraz Akman hayatını kaybederken eşi Nurcan Akman’da ağır yaralandı.

 

Nurcan Akman’ın 8 aylık hamile olduğu karnındaki bebeğinin de hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Vezirköprü İlçesi Yukarınarlı Mahallesinden İzmir’de ikamet eden Akman ailesi üç gün önce Habibfakı Mahallesinde vefat eden Nurcan Akman’ın annesin cenazesi için Vezirköprü’ye gelmişti. Dün Akşam saatlerinde Yukarınarlı Mahallesinden İzmir’e dönmek için yola çıkan aile Ankara Lalahan’da kaza geçirdi.

  Cenazeler Ankara’da yapılacak olan savcılık incelemesinin ardından Vezirköprü ilçesi Yukarınarlı Mahallesinden defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.