Vezirköprü’de Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

YEREL 28.10.2023 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 824+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Vezirköprü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu
  Vezirköprü’de  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu   Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00'te Vezirköprü Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.   Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya ve İlçe Belediye Başkanı İ.Sadık Edis tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.   Gerçekleştirilen törene; Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Temsilcileri, Okul Müdürleri, Dernek Başkanları, Basın Mensupları, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   Atatürk Anıtı önüne çelenklerin sunulması, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerin adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören programı son buldu.
Vezirköprü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu

 

Vezirköprü’de  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu

 

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00'te Vezirköprü Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

 

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya ve İlçe Belediye Başkanı İ.Sadık Edis tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

 

Gerçekleştirilen törene; Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Siyasi Parti Başkanları ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Temsilcileri, Okul Müdürleri, Dernek Başkanları, Basın Mensupları, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Atatürk Anıtı önüne çelenklerin sunulması, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerin adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören programı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.