YEREL 28.10.2023 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1224+ kez okundu.
 

Ankara & Vezirköprü Platformu'ndan Bozbaşoglu'na Ziyaret.
Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Sezer, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Koşar, Gülami Kayar, Sami Tuzcu, Osman Nuri Bolat ve Yunis Kuzu'dan oluşan bir heyetle, Ankara'da başta "Merkez Ankara, USA Center, Panora Avm" gibi marka projeleri ile Türkiye'nin önde gelen İnşaat firması Bozbaşoglu İnşaat sahibi Vezirköprülü Halil İbrahim Bozbaşoglu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.   Ziyarette Başkan Mustafa Sezer, Platform çalışmalarına her daim katkı sağlayan Halil İbrahim Bozbaş'a teşekkür ederek, "İlk günden bu yana etkinliklerimize katılım sağlayarak, gerektiğinde de maddi destek sağlayarak yanımızda yer almanız yaptığımız çalışmaların çeşitlenmesi cesareti vermektedir. Bu günün anısına Vezirköprü'müzün parlayan yıldızı Şahinkaya Kanyonu tablosunu iş yerinize asmanız için hediye ediyoruz." dedi.   Halil İbrahim Bozbaş: " Hemşerilerimizin ziyaretinden çok memnun oldum. Çalışmalarınızı takdirle takip ediyor, katılım sağlıyorum. Bozbaşoglu İnşaat olarak sektörde örnek işler yapıyor, ülkemizin gelişmesine önemli hizmetlerde bulunuyoruz. Benim işimde önem verdiğim en önemli konu zamanı verimli kullanmak, güven duygusunu sarsmamaktır. Buda bize başarı getiriyor." dedi.
Ankara & Vezirköprü Platformu'ndan Bozbaşoglu'na Ziyaret.

Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Sezer, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Koşar, Gülami Kayar, Sami Tuzcu, Osman Nuri Bolat ve Yunis Kuzu'dan oluşan bir heyetle, Ankara'da başta "Merkez Ankara, USA Center, Panora Avm" gibi marka projeleri ile Türkiye'nin önde gelen İnşaat firması Bozbaşoglu İnşaat sahibi Vezirköprülü Halil İbrahim Bozbaşoglu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Başkan Mustafa Sezer, Platform çalışmalarına her daim katkı sağlayan Halil İbrahim Bozbaş'a teşekkür ederek, "İlk günden bu yana etkinliklerimize katılım sağlayarak, gerektiğinde de maddi destek sağlayarak yanımızda yer almanız yaptığımız çalışmaların çeşitlenmesi cesareti vermektedir. Bu günün anısına Vezirköprü'müzün parlayan yıldızı Şahinkaya Kanyonu tablosunu iş yerinize asmanız için hediye ediyoruz." dedi.

 

Halil İbrahim Bozbaş: " Hemşerilerimizin ziyaretinden çok memnun oldum. Çalışmalarınızı takdirle takip ediyor, katılım sağlıyorum. Bozbaşoglu İnşaat olarak sektörde örnek işler yapıyor, ülkemizin gelişmesine önemli hizmetlerde bulunuyoruz. Benim işimde önem verdiğim en önemli konu zamanı verimli kullanmak, güven duygusunu sarsmamaktır. Buda bize başarı getiriyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.