GAZETEMİZİN 30. YILINI KUTLUYORUZ

YEREL 28.10.2023 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 825+ kez okundu.
 

GAZETEMİZİN 30. YILINI KUTLUYORUZ

Gazetemizin 30. Yılını Kutluyoruz.
24 Ekim 1994 yılında; Vezirköprü’de Gazetecilik alanında hizmet vermeye başlayan; VEZİRKÖPRÜ ÖZLEM GAZETESİ aralıksız yayım hayatını sürdürerek,  29 yılı geride bırakıp, 30 yıldan gün alarak, Vezirköprü’nün, gören  gözü, işiten kulağı , konuşan dili  ve yazan kalemi olma yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.   Gazetemizin yayım yılının 30. yıl dönümü nedeniyle,  başta Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya olmak üzere, kurum ve kuruluşların müdürleri, okurlarımız, Vezirköprü Siyasi Partilerin ilçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve yöneti kurulu üyeleri her yıl oldğu gibi 30. yıl dönümümüzde de bizleri yalnız bırakmayarak bu mutlu günümüze ortak oldular.    Çok sayıda çiçek gönderen dostlar gazetemizi çiçek bahçesine çevirirken, onlarca okurumuz , dostumu sosyal medya hesabında gazetemizin 30. yılını kutladılar. 
Gazetemizin 30. Yılını Kutluyoruz.

24 Ekim 1994 yılında; Vezirköprü’de Gazetecilik alanında hizmet vermeye başlayan; VEZİRKÖPRÜ ÖZLEM GAZETESİ aralıksız yayım hayatını sürdürerek,  29 yılı geride bırakıp, 30 yıldan gün alarak, Vezirköprü’nün, gören  gözü, işiten kulağı , konuşan dili  ve yazan kalemi olma yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.

 

Gazetemizin yayım yılının 30. yıl dönümü nedeniyle,  başta Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya olmak üzere, kurum ve kuruluşların müdürleri, okurlarımız, Vezirköprü Siyasi Partilerin ilçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve yöneti kurulu üyeleri her yıl oldğu gibi 30. yıl dönümümüzde de bizleri yalnız bırakmayarak bu mutlu günümüze ortak oldular. 

 

Çok sayıda çiçek gönderen dostlar gazetemizi çiçek bahçesine çevirirken, onlarca okurumuz , dostumu sosyal medya hesabında gazetemizin 30. yılını kutladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.