İlçe Kaymakamı Özgür KAYA Gazetenin Otuz Yıl Önceki Arşivi İnceledi

Gündem 25.10.2023 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1923+ kez okundu.
 

İlçe Kaymakamı Özgür KAYA Gazetenin Otuz Yıl Önceki Arşivi İnceledi

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu yıl dönümünü kutladı.
Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu yıl dönümünü kutladı.    24 Ekim 1994 yılında yayın hayatına giren,  Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu   yıl dönümü nedeniyle gazeteyi ziyaret eden , Kaymakam Kaya : “ Haber alma hakkı vatandaşın en önemli haklarından biridir. Bu hakkı en kolay ve en yaygın bir şekilde kullanma yolu da yazılı ve görsel basından geçmektedir. Sizler bir kamu görevi yapmaktasınız. Yaptığınız görev çok zor ve zahmetli olduğu kadar   da  kutsal bir görev  icra ediyorsunuz,  ” dedi.   Aralıksız bir gazetenin otuz yıl yayın hayatını sürdürmesi çok kıymetli  olduğunu söyleyen Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya  :  Vezirköprü Özlem Gazetesi kurucusu, yöneticileri, muhabirleri ve okurlar olmak üzere  Özlem Gazetesi Ailesinin 30’uncu yayın yılını kutladığını , başarılarının devamını dilediğini belirtti.   Özlem Gazetesinin 30 yıl önceki  çıkan gazete arşivini inceleyen Kaymakam Kaya  : Söz uçar yazı kalır, gelecek nesillere Vezirköprü adına arşiv bırakmanız güzel bir hizmettir,” dedi.   Özlem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca, Kaymakam Özgür Kaya’nın  ziyaretinden ve  gazetenin 30. Yayın yılını kutlamasından dolayı kendilerine  teşekkür etti.
Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu yıl dönümünü kutladı.

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu yıl dönümünü kutladı. 

 

24 Ekim 1994 yılında yayın hayatına giren,  Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin 30’uncu   yıl dönümü nedeniyle gazeteyi ziyaret eden , Kaymakam Kaya : “ Haber alma hakkı vatandaşın en önemli haklarından biridir. Bu hakkı en kolay ve en yaygın bir şekilde kullanma yolu da yazılı ve görsel basından geçmektedir. Sizler bir kamu görevi yapmaktasınız. Yaptığınız görev çok zor ve zahmetli olduğu kadar   da  kutsal bir görev  icra ediyorsunuz,  ” dedi.

 

Aralıksız bir gazetenin otuz yıl yayın hayatını sürdürmesi çok kıymetli  olduğunu söyleyen Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya  :  Vezirköprü Özlem Gazetesi kurucusu, yöneticileri, muhabirleri ve okurlar olmak üzere  Özlem Gazetesi Ailesinin 30’uncu yayın yılını kutladığını , başarılarının devamını dilediğini belirtti.

 

Özlem Gazetesinin 30 yıl önceki  çıkan gazete arşivini inceleyen Kaymakam Kaya  : Söz uçar yazı kalır, gelecek nesillere Vezirköprü adına arşiv bırakmanız güzel bir hizmettir,” dedi.

 

Özlem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca, Kaymakam Özgür Kaya’nın  ziyaretinden ve  gazetenin 30. Yayın yılını kutlamasından dolayı kendilerine  teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.