U14 Takımımız Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Spor 25.10.2023 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2367+ kez okundu.
 

U14 Takımımız Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Vezirköprü Belediye Spor' U 14 futbol takımı, sezonun ikinci yarısına kaldığı yerden galibiyetle başladı.
Vezirköprü Belediye Spor' U 14 futbol takımı, sezonun ikinci yarısına kaldığı yerden galibiyetle başladı.   Samsun Amatörü 2023-2024 futbol sezonu U 14 liginin 2.devresi başladı. Temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı 2.devrenin ilk hafta mücadelesi için gittiği Samsun deplasmanında, Samsun Millet Bahçesi Stadında Samsun Fener Spor'un konuğu oldu.   Maça hızlı başlayan temsilcimiz ilk yarıda  Yasir Al (2 gol), Affan Avcıoğlu (3 gol), Serhat Çakır (1 gol) ve rakip oyuncu ters vuruş yaparak topu kendi ağlarına atınca ilk yarı skoru temsilcimizin 7-0 üstünlüğü ile tamamlandı.   Maçın 2.yarısında yine etkili olan Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı Muhammed Hasan Özata (1 gol), Serhat Çakır (1 gol) ve yine rakip oyuncu ters vuruş yaparak topu kendi ağlarıyla buluşturdu ve maçın skoru da ortaya çıkmış oldu.   Vezirköprü Belediye Spor U 14 futbol takımı rakibi Samsun Fener spor'u 10-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.   Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor ligde üstüste oynadığı 8.maçından da galibiyetle ayrılarak, ligde  24 puanla namağlup lider olarak yoluna devam ediyor.    Genç Teknik Sorumlu Emir Akyüz karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.   "Devre arasını iyi değerlendirip, eksik olan noktalarımızı en aza indirerek ikinci devre müsabakalarına çok iyi hazırlandık. Rakibimiz karşısında, müsabakanın başından sonuna kadar istediğimiz oldu. Koşan, mücadeleden, kopmayan, tempolu oyunu  sahaya yansıtarak, galip gelmesini bildik. Sporcularımıza mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum.   Çalışmalarımıza üstüne koyarak ve hız kesmeden devam ediyoruz. Hayalleri gerçekleştirmek için hedefe yürüyüşümüz devam ediyor." dedi.   Samsun Amatör U 14 ligi 9.hafta müsabakasında temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor, 22.10.2023 Pazar günü saat 12.00'de, Vezirköprü İlce şehir stadı'nda Atakent Spor'u konuk edecek.  
Vezirköprü Belediye Spor' U 14 futbol takımı, sezonun ikinci yarısına kaldığı yerden galibiyetle başladı.

Vezirköprü Belediye Spor' U 14 futbol takımı, sezonun ikinci yarısına kaldığı yerden galibiyetle başladı.

 

Samsun Amatörü 2023-2024 futbol sezonu U 14 liginin 2.devresi başladı. Temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı 2.devrenin ilk hafta mücadelesi için gittiği Samsun deplasmanında, Samsun Millet Bahçesi Stadında Samsun Fener Spor'un konuğu oldu.

 

Maça hızlı başlayan temsilcimiz ilk yarıda  Yasir Al (2 gol), Affan Avcıoğlu (3 gol), Serhat Çakır (1 gol) ve rakip oyuncu ters vuruş yaparak topu kendi ağlarına atınca ilk yarı skoru temsilcimizin 7-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Maçın 2.yarısında yine etkili olan Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı Muhammed Hasan Özata (1 gol), Serhat Çakır (1 gol) ve yine rakip oyuncu ters vuruş yaparak topu kendi ağlarıyla buluşturdu ve maçın skoru da ortaya çıkmış oldu.

 

Vezirköprü Belediye Spor U 14 futbol takımı rakibi Samsun Fener spor'u 10-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

 

Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor ligde üstüste oynadığı 8.maçından da galibiyetle ayrılarak, ligde  24 puanla namağlup lider olarak yoluna devam ediyor. 

 

Genç Teknik Sorumlu Emir Akyüz karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

 

"Devre arasını iyi değerlendirip, eksik olan noktalarımızı en aza indirerek ikinci devre müsabakalarına çok iyi hazırlandık. Rakibimiz karşısında, müsabakanın başından sonuna kadar istediğimiz oldu. Koşan, mücadeleden, kopmayan, tempolu oyunu  sahaya yansıtarak, galip gelmesini bildik. Sporcularımıza mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum.

 

Çalışmalarımıza üstüne koyarak ve hız kesmeden devam ediyoruz. Hayalleri gerçekleştirmek için hedefe yürüyüşümüz devam ediyor." dedi.

 

Samsun Amatör U 14 ligi 9.hafta müsabakasında temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor, 22.10.2023 Pazar günü saat 12.00'de, Vezirköprü İlce şehir stadı'nda Atakent Spor'u konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.