Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karadeniz’in En Büyük Tarım Fuarı Samsun’u Hareketlendirdi

YEREL 20.10.2023 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 749+ kez okundu.
 

Karadeniz’in En Büyük Tarım Fuarı Samsun’u Hareketlendirdi

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı
Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile KOSGEB'in destek ve işbirliğiyle düzenlenen fuar, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.   Karadeniz’in en büyük tarım fuarı olma özelliği taşıyan "8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı", İsrail’in Gazze’deki katliamı nedeniyle tören ve protokol konuşmaları yapılmadan açıldı. Fuara katılan Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ve diğer protokol üyeleri toplu fotoğraf çektirmelerinin ardından stantları gezdi.   Fuarla ilgili bilgi veren Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, “Fuarda 75 firmamız stant açtı. Çiftçi ile firmalarımız burada buluştu. Samsun’un özellikle 3 büyük ovaya ev sahipliği yapması dolayısıyla sebze, meyve ve diğer tarım ürünlerinde öncü bir rolü var. Tarım fuarları sadece ekipmanlarla alakalı değildir. Gerek hayvancılık yapan gerekse bitkisel üretim yapan çiftçilerimiz burada fikir alışverişinde bulunuyor. Çiftçilikle ilgili veya o sektörle ilgili deneyimlerini paylaşıyorlar. Bugün baktığımızda Antalya’dan, Konya’dan, Eskişehir’den firmalarımız var. Düşünün sektörümüzde 130 bin çiftçimiz var. Bunun 71 bini bitkisel üretimde, 50 bini hayvancılıkta, diğer kalanlar balıkçılıktadır. Bu çiftçilerimizin tek tek bu firmaları dolaşmaları çok maliyetli ve külfetli bir iştir. Fabrikalar Samsun’da fuar çatısı altında bir araya geldi. Çiftçilerimizin burayı ziyaret etmesi çok önemli” şeklinde konuştu.   Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile çiftçileri bir araya getirdi. Traktörler, zirai dronlar, tarım makineleri, gübre, tohum, fide, fidan, zirai ilaçlar, hayvancılık, hayvani üretim makineleri, hayvancılık ekipmanları, yem sektörü ve ambalaj gibi birçok ürün sergilendiği fuarda 75 adet firma yer aldı. 8. Tarım Fuarı 22 Ekim Pazar günü 18.30’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.   Vali Tavlı’dan Vezirköprü Ziraat Odası Standına Ziyaret   8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarında Vezirköprü Ziraat Odası Standını gezen Samsun Valisi Orhan Tavlı,  Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya’dan Vezirköprü’ye ait ürünler hakkında bilgi aldı. Vali Tavlı’nın ziyaretine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam eşlik  etti. Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan  Kaya, Vezirköprü Standını ziyaret  eden Vali Tavlı’ya ve protokol üyelerine teşekkür etti. 
Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile KOSGEB'in destek ve işbirliğiyle düzenlenen fuar, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

 

Karadeniz’in en büyük tarım fuarı olma özelliği taşıyan "8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı", İsrail’in Gazze’deki katliamı nedeniyle tören ve protokol konuşmaları yapılmadan açıldı. Fuara katılan Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ve diğer protokol üyeleri toplu fotoğraf çektirmelerinin ardından stantları gezdi.

 

Fuarla ilgili bilgi veren Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, “Fuarda 75 firmamız stant açtı. Çiftçi ile firmalarımız burada buluştu. Samsun’un özellikle 3 büyük ovaya ev sahipliği yapması dolayısıyla sebze, meyve ve diğer tarım ürünlerinde öncü bir rolü var. Tarım fuarları sadece ekipmanlarla alakalı değildir. Gerek hayvancılık yapan gerekse bitkisel üretim yapan çiftçilerimiz burada fikir alışverişinde bulunuyor. Çiftçilikle ilgili veya o sektörle ilgili deneyimlerini paylaşıyorlar. Bugün baktığımızda Antalya’dan, Konya’dan, Eskişehir’den firmalarımız var. Düşünün sektörümüzde 130 bin çiftçimiz var. Bunun 71 bini bitkisel üretimde, 50 bini hayvancılıkta, diğer kalanlar balıkçılıktadır. Bu çiftçilerimizin tek tek bu firmaları dolaşmaları çok maliyetli ve külfetli bir iştir. Fabrikalar Samsun’da fuar çatısı altında bir araya geldi. Çiftçilerimizin burayı ziyaret etmesi çok önemli” şeklinde konuştu.

 

Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile çiftçileri bir araya getirdi. Traktörler, zirai dronlar, tarım makineleri, gübre, tohum, fide, fidan, zirai ilaçlar, hayvancılık, hayvani üretim makineleri, hayvancılık ekipmanları, yem sektörü ve ambalaj gibi birçok ürün sergilendiği fuarda 75 adet firma yer aldı. 8. Tarım Fuarı 22 Ekim Pazar günü 18.30’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Vali Tavlı’dan Vezirköprü Ziraat Odası Standına Ziyaret

 

8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarında Vezirköprü Ziraat Odası Standını gezen Samsun Valisi Orhan Tavlı,  Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya’dan Vezirköprü’ye ait ürünler hakkında bilgi aldı.

Vali Tavlı’nın ziyaretine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam eşlik  etti.
Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan  Kaya, Vezirköprü Standını ziyaret  eden Vali Tavlı’ya ve protokol üyelerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.