19 Ekim Muhtarlar Günü Programı Yapıldı

YEREL 20.10.2023 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1787+ kez okundu.
 

19 Ekim Muhtarlar Günü Programı Yapıldı

Vezirköprü Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü Programı organize edildi.
Vezirköprü Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü Programı organize edildi.   Vezirköprü Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Gül, İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen, Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.   Günün anlam ve önemine muhtarlar adına konuşma yapan Atatürk Mahallesi Muhtarı Ayhan Alper; "Muhtar, İnsanlarımızın dertlerine çare olan, vatandaşlarımızın müşkülünü çözen, yurdumuzun en ücra köşelerinde devletimizin müşfik eli, tatlı dili olan kişidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın himayelerinde, devletimizin attığı bu adım tüm muhtarlarımız için büyük bir kazanımdır."diye konuştu   Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya; "19 Ekim Muhtarlar Gününüzü kutluyorum,  hastalık, kaza yada farklı sebeplerden dolayı aramızda olmayan,  ebediyete ihtilal etmiş muhtarlarımızı rahmetle anıyoruz. Hali hazırdakileri de sağlık, esenlik, ailesi ile mahallesi ile köyü ile birlikte güzellikler diliyoruz."dedi   Program protokol üyeleri ve muhtarlar arasında yapılan karşılıklı istişarelerden sonra muhtar onuruna verilen yemek ikramıyla sona erdi.  
Vezirköprü Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü Programı organize edildi.

Vezirköprü Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü Programı organize edildi.

 

Vezirköprü Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Gül, İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen, Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

 

Günün anlam ve önemine muhtarlar adına konuşma yapan Atatürk Mahallesi Muhtarı Ayhan Alper; "Muhtar, İnsanlarımızın dertlerine çare olan, vatandaşlarımızın müşkülünü çözen, yurdumuzun en ücra köşelerinde devletimizin müşfik eli, tatlı dili olan kişidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın himayelerinde, devletimizin attığı bu adım tüm muhtarlarımız için büyük bir kazanımdır."diye konuştu

 

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya; "19 Ekim Muhtarlar Gününüzü kutluyorum,  hastalık, kaza yada farklı sebeplerden dolayı aramızda olmayan,  ebediyete ihtilal etmiş muhtarlarımızı rahmetle anıyoruz. Hali hazırdakileri de sağlık, esenlik, ailesi ile mahallesi ile köyü ile birlikte güzellikler diliyoruz."dedi

 

Program protokol üyeleri ve muhtarlar arasında yapılan karşılıklı istişarelerden sonra muhtar onuruna verilen yemek ikramıyla sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.