"Vakit Vezirköprü’ye Hizmet Vakti"

Siyaset 17.10.2023 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 806+ kez okundu.
 

"Vakit Vezirköprü’ye Hizmet Vakti"

Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan: "Vakit Vezirköprü'ye hizmet vaktidir"
Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan: "Vakit Vezirköprü'ye hizmet vaktidir"   Başkan Aslan; "Vezirköprü'nün daha fazla kaybedecek vakti yoktur. Önce İnsan diyerek çıktığımız yolda Belediyecilikte liyakat dönemini başlatıyoruz. Liyakatin olmadığı yerde hizmette yoktur. Sahip olmak önemli değil önemli olmak layık olabilmektir. Projelerimizde yediden yetmişe herkese ve her kesime yer veriyoruz. Yeniden dirilişe geçen bir Vezirköprü görmek istiyoruz."diye konuştu   Aslan, Vezirköprü'yü şaha kaldıracak projelerinin olduğunu ifade etti.   Recep Aslan; "Vezirköprü'nün geleceği için Tarihi yürüyüşümüz başlamıştır hayırlı olsun.   Önce insan diyerek Belediyecilikte "Şeffaf", "Kurumsal", "Liyakata" dayalı yönetim olmazsa olmazlarımdandır."dedi Vezirköprü'de sanayi, ticaret, kültür-turizm, tarım eğitim ve öğretim alanlarında etkili olabilecek projelerle yola çıktıklarını ifade eden Aslan; "Öğrencimize, çalışanımıza, emeklimize velhasıl toplumumuzun bütün kesimlerini içine alan projelerimizle belediyenin huzur ve güven kapısı olduğunu hissettireceğiz."sözlerini ifade etti    Recep Aslan kimdir?   Recep Aslan 1971 yılında Vezörköprü Yürükçal Köyünde dünyaya geldi. İlköğrenimini aynı köyde tamamlayan Aslan Vezirköprü İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.   Sosyal Bilimler Ön Lisans ve İşletme Fakültesi mezunudur.   1991-2005 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak 12 yıl İmam Hatip olarak görev yaptı. 2005 yılı Mayıs ayından itibaren Samsun İlkadım Belediyesinde görev yapmaktadır.    Belediyede görev yaptığı süre içerisinde;  Muhasebe Yetkilisi Muhasebe Müdür Yardımcılığı Destek Hizmetleri Müdürü Sosyal Yardım İşleri Müdürü Temizlik İşleri Müdürlüğü  Kreş Müdürü görevlerinde bulundu.   2009 yılından itibaren yaklaşık 15 yıldır Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı görevini yürütmektedir. Halen İlkadım Belediyesinde Müdürlük görevi yürüten Recep Aslan evli ve 2 çocuk babasıdır. 
Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan: "Vakit Vezirköprü'ye hizmet vaktidir"

Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan: "Vakit Vezirköprü'ye hizmet vaktidir"

 

Başkan Aslan; "Vezirköprü'nün daha fazla kaybedecek vakti yoktur. Önce İnsan diyerek çıktığımız yolda Belediyecilikte liyakat dönemini başlatıyoruz. Liyakatin olmadığı yerde hizmette yoktur. Sahip olmak önemli değil önemli olmak layık olabilmektir. Projelerimizde yediden yetmişe herkese ve her kesime yer veriyoruz. Yeniden dirilişe geçen bir Vezirköprü görmek istiyoruz."diye konuştu

 

Aslan, Vezirköprü'yü şaha kaldıracak projelerinin olduğunu ifade etti.

 

Recep Aslan; "Vezirköprü'nün geleceği için Tarihi yürüyüşümüz başlamıştır hayırlı olsun.

 

Önce insan diyerek Belediyecilikte "Şeffaf", "Kurumsal", "Liyakata" dayalı yönetim olmazsa olmazlarımdandır."dedi
Vezirköprü'de sanayi, ticaret, kültür-turizm, tarım eğitim ve öğretim alanlarında etkili olabilecek projelerle yola çıktıklarını ifade eden Aslan; "Öğrencimize, çalışanımıza, emeklimize velhasıl toplumumuzun bütün kesimlerini içine alan projelerimizle belediyenin huzur ve güven kapısı olduğunu hissettireceğiz."sözlerini ifade etti

 

 Recep Aslan kimdir?

 

Recep Aslan 1971 yılında Vezörköprü Yürükçal Köyünde dünyaya geldi. İlköğrenimini aynı köyde tamamlayan Aslan Vezirköprü İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

 

Sosyal Bilimler Ön Lisans ve İşletme Fakültesi mezunudur.

 

1991-2005 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak 12 yıl İmam Hatip olarak görev yaptı. 2005 yılı Mayıs ayından itibaren Samsun İlkadım Belediyesinde görev yapmaktadır. 

 

Belediyede görev yaptığı süre içerisinde; 

Muhasebe Yetkilisi
Muhasebe Müdür Yardımcılığı
Destek Hizmetleri Müdürü
Sosyal Yardım İşleri Müdürü
Temizlik İşleri Müdürlüğü 
Kreş Müdürü görevlerinde bulundu.

 

2009 yılından itibaren yaklaşık 15 yıldır Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı görevini yürütmektedir.
Halen İlkadım Belediyesinde Müdürlük görevi yürüten Recep Aslan evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.